Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

Όταν οι γονείς αποφασίσουν να ρεζιλέψουν τα παιδιά τους στο Ίντερνετ

Όταν οι γονείς αποφασίσουν να ρεζιλέψουν τα παιδιά τους στο Ίντερνετ

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο συγκεντρώνει γονείς που έχουν σκοπό να κάνουν ρεζίλι στο διαδίκτυο τα ίδια τους τα παιδιά. Μην το χάσετε!

Οι γονείς πάντα έχουν σκοπό να εμφυσήσουν γνώσεις στο παιδί τους που θα τους φανούς χρήσιμες στο μέλλον. Τις περισσότερες φορές λειτουργούν ως πρότυπο συμπεριφοράς και ωριμότητας. Μεγαλώνοντας όμως, τα πράγματα αλλάζουν! Οι γονείς χαλαρώνουν και πολλές φορές συμπεριφέρονται σαν παιδιά!

Το παρακάτω βίντεο συγκεντρώνει ξεκαρδιστικές περιπτώσεις γονέων που έχουν βαλθεί να σπάσουν τα νεύρα των ίδιων τους των παιδιών με όποιον τρόπο σκαρφιστεί το κεφάλι τους. Σκοπός τους; Να τα κάνουν ρεζίλι στο διαδίκτυο.

Τι περιλαμβάνει το βίντεο; Γονείς που έκαναν “ντου” στα σχολεία των παιδιών τους για να τα πιέσουν να δώσουν το τεστ. Γονείς που αντέγραψαν την πιο γελοία φωτογραφία των παιδιών τους στα social media και μάζεψαν περισσότερα likes… Μαμάδες που έκαναν διαμαρτυρία στο facebook για τα παιδιά τους που ξεχνούν να τα πάρουν τηλέφωνο. Μπαμπάδες που περιμένουν τα παιδιά τους από το σχολικό ντυμένοι από σούπερ ήρωες έως και νύφες…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: TheRichest

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις