Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Παιδίατρος αποκαλύπτει τι απίστευτο κάνει για να ηρεμεί τα μωράκια που κλαίνε σε δευτερόλεπτα! [vid]

Παιδίατρος αποκαλύπτει τι απίστευτο κάνει για να ηρεμεί τα μωράκια που κλαίνε σε δευτερόλεπτα! [vid]

Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε για το μωρό σας που κλαίει συνέχεια, ο παιδίατρος Dr. Robert Hamilton έχει την λύση! Δείτε το βίντεο με το απίστευτο μυστικό του για να ηρεμεί μωράκια.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανησυχητικό για τους γονείς από το να βλέπουν το μωρό τους να κλαίει συνέχεια και να μη μπορούν να σταματήσουν με τίποτα το κλάμα του.

Πέρα από την ανάγκη για ύπνο, αλλαγή πάνας, την πείνα και την κούραση, τα μώρα κλαίνε για πάρα πολλούς λόγους και κάποιες φορές το κλάμα τους είναι πολύ έντονο και διαρκεί ώρα, με τους γονείς να νιώθουν ανίκανοι να το σταματήσουν.

Δεν είχαν όμως γνωρίσει τις καταπληκτικές μεθόδους του παιδιάτρου Dr. Robert Hamilton! Ο παιδίατρος, το γραφείο του οποίου εδρεύει στην Καλιφόρνια, έχει έναν απίστευτο τρόπο να ηρεμεί τα μωράκια που κλαίνε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ποιο είναι το μυστικό του; Ο Dr. Robert Hamilton τούς κάνει ένα απλό… κούνημα! Τα τραντάζει πολύ ελαφρά και κάνει το θαύμα!

Πώς; Τοποθετεί το δεξί του χέρι ανάμεσα στα μπουτάκια του μωρού και το αριστερό κοντά στο στήθος, διπλώνοντας παράλληλα με τα δάχτυλά του τα μπράτσα του μωρού. Τέλος; Το κουνά απαλά κάτι σαν να λέμε το πρώτο… twerking του μωρού!

Με αυτόν τον τρόπο, το μωρό ηρεμεί και σταματά να κλαίει αφού παρασύρεται από το κούνημα. Φυσικά, δεν πρόκειται για κάποια επαγγελματική τεχνική, αλλά το “Κράτημα” – όπως ο ίδιος αποκαλεί την τεχνική του – αποδεικνύεται όντως θαυματουργό!

Πού ήταν όλα αυτά τα χρόνια ο Dr. Robert Hamilton όταν τον χρειαστήκαμε… Οι νέοι γονείς ας συμβουλευτούν τον γνωστό παιδίατρο!

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε