Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Παντρεύτηκαν στη μέση του Γκραντ Κάνυον… κυριολεκτικά

Παντρεύτηκαν στη μέση του Γκραντ Κάνυον… κυριολεκτικά

Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου 120 μέτρα πάνω από τη γη. Ο γάμος τους στη μέση του Γκραντ Κάνυον σίγουρα θα μείνει στην ιστορία…

Αυτό το ζευγάρι δεν ήθελε να διοργανώσει έναν απλό γάμο. Η τελετή τους πραγματοποιήθηκε στο Γκραντ Κάνυον και μάλιστα κυριολεκτικά στη… μέση του.

Τι εννοούμε με αυτό; Ο Mickey και η Purple είναι διάσημοι σχοινοβάτες. Έτσι αποφάσισαν να βάλουν τα καλά τους, να φτιάξουν ένα αστέρι από σκοινιά στη μέση του Γκραντ Κάνυον και εκεί, να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Στο φαράγγι που προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες έλαβε χώρα η λαμπρή τελετή τους μπροστά στους 100 καλεσμένους τους.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στη μέση του αστεριού με τα σκοινιά υπήρχε μια τρύπα. Από αυτήν την τρύπα το νεόνυμφο ζευγάρι έκανε bungee jumping με σκοπό να στείλει ένα μήνυμα. Αγάπη σημαίνει να είναι στο χείλος του γκρεμού, να πέφτεις και τελικά να νιώθεις ασφαλής ξέροντας ότι έχεις στο πλευρό σου αυτόν που αγαπάς. Και αυτό ακριβώς απέδειξαν… στην κυριολεξία.

Το Γκραντ Κάνυον είναι το μακρύ φαράγγι που σμιλεύτηκε από τον ποταμό Κολοράντο και βρίσκεται στην πολιτεία της Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Το μεγαλύτερο μέρος του αποτελεί το Εθνικό Πάρκο του Γκραν Κάνυον, ένα από τα πρώτα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ και Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Έχει μήκος 446 χιλιομέτρων, πλάτος μεταξύ 6,5 και 29 χιλιομέτρων και βάθος που φτάνει τα 1,83 χιλιόμετρα. Η έλλειψη υγρασίας και κατ’επέκταση βλάστησης και περίοδοι ταχείας διάβρωσης ακολουθούμενες από περιόδους πεπλάτυνσης του φαραγγιού και η ύπαρξη στρωμάτων με διαφορετική αντοχή στη διάβρωση, έδωσαν στο Γκραντ Κάνυον το σημερινό του σχήμα.

Εσείς θα δοκιμάζετε ποτέ κάτι τέτοιο για την τελετή του γάμου σας;

https://www.facebook.com/playgroundenglish/videos/545988169067851/?hc_ref=ART5ea9MgTyqMXQ0mKx-iVF7bK9yuDyNXTxwEaL1rBzWvYxT77yiyXsTrxq05wqmOb8

Πηγή βίντεο: PlayGround +

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις