Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Παππούς ταΐζει την ηλικιωμένη σύζυγό του – Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Παππούς ταΐζει την ηλικιωμένη σύζυγό του – Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Φωτογραφία ενός παππού που ταΐζει την ηλικιωμένη σύζυγό του κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

Τι σημαίνει άνευ όρων αγάπη όσα χρόνια και να περάσουν; Μια απλή φωτογραφία μπορεί να αποτελεί την κατάλληλη απάντηση στην ερώτηση αυτή. Ένας πατέρας πήγε με τα παιδιά του για παγωτό και ξαφνιάστηκε όταν είδε έναν ηλικιωμένο άνδρα να κάθεται στην πόρτα του αυτοκινήτου. Όταν κατάλαβε τι έκανε, τον έβγαλε φωτογραφία και αμέσως την ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Στην αρχή δεν μπορούσε να καταλάβει τι έκανε ο παππούς, όταν όμως είδε λίγο πιο προσεκτικά, συνειδητοποίησε ότι ο άνθρωπος, τάιζε την άρρωστη γυναίκα του μέσα στο αυτοκίνητό τους, αφού η ίδια δεν μπορούσε να φροντίσει τον εαυτό της. Με στοργή και αγάπη, ο παππούς της έδινε μία μία μπουκιά από το παγωτό και φρόντιζε να μη λερωθεί. Η κίνησή του αυτή συγκίνησε τον μπαμπά με τα παιδιά του.

“Σήμερα, πήρα τα παιδιά και πήγαμε για παγωτό. Όταν πήραμε τα παγωτά μας και βγήκαμε έξω, συνειδητοποίησα ότι αυτός ο ηλικιωμένος άνδρας δίπλα μου, καθόταν έξω από την πόρτα του αυτοκινήτου του και με το κουτάλι τάιζε το παγωτό στην γυναίκα του. Ήταν μια όμορφη έκφραση ανιδιοτελούς αγάπης”, έγραψε ο Brent Kelley που τον παρατηρούσε από μακριά.

Γιατί η αληθινή αγάπη δεν σταματά ποτέ να εκφράζεται! Δείτε την φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε