Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Παράτησε τα 4 σκυλιά της στο δρόμο και έφυγε

Παράτησε τα 4 σκυλιά της στο δρόμο και έφυγε

Γυναίκα εθεάθη να παρατά τα τέσσερα σκυλιά της στη μέση του δρόμου και ύστερα να σηκώνεται να φεύγει με το αυτοκίνητό της. Δείτε το βίντεο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το παρακάτω βίντεο. Άγνωστη κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της τηλεφώνου τη στιγμή που μία γυναίκα από το Τέξας παρατά τα τέσσερα σκυλιά της στο δρόμο και φεύγει.

“Μπορείτε να τα αφήσετε δωρεάν στον οργανισμό ACS Animal Care Services”, τούς φωνάζει η άγνωστη με την γυναίκα να τη ρωτά που είναι αυτό αλλά αμέσως μετά δε δίνει σημασία και συνεχίζει να σπρώχνει τα σκυλιά έξω από το αυτοκίνητο.

“Είναι 500 δολάρια το πρόστιμο για το κάθε ζώο που εγκαταλείπει κάποιος στο δρόμο!”, συνεχίζει να την προειδοποιεί με σκοπό να αλλάξει γνώμη, όμως μάταια, αφού η γυναίκα και ο οδηγός του αυτοκινήτου μανιωδώς σπρώχνουν τα σκυλιά έξω από το αυτοκίνητό τους.

Τα σκυλιά δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει και κλαίνε. Τίποτα όμως δε συγκινεί τον οδηγό και τη συνοδηγό του αυτοκινήτου που πήγαν εκεί με σκοπό να παρατήσουν τα τέσσερα σκυλιά τους.

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που τα εγκαταλείπουν δίχως τύψεις:

This behaviour is unacceptable.

This behaviour is unacceptable.

Gepostet von Daily Mail Try Not To Cry am Dienstag, 17. April 2018

Πηγή βίντεο: Try Not To Cry

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις