Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάσχα 2017: Στολισμός τελευταίας στιγμής με 4 φανταστικούς τρόπους

Πάσχα 2017: Στολισμός τελευταίας στιγμής με 4 φανταστικούς τρόπους

Εύκολη Διακόσμηση για το Πάσχα. Δείτε τέσσερις πασχαλινές κατασκευές για το σπίτι σας και μπείτε στο πνεύμα των… πασχαλινών εορτών!

Το Πάσχα 2017 πλησιάζει και εσείς ακόμα να ομορφύνετε τον χώρο σας με απλές και γρήγορες πασχαλινές κατασκευές; Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε σε λίγα λεπτά να κάνετε το σπίτι σας…πασχαλινό!

Στο βίντεο που ακολουθεί, προτείνονται τέσσερις ιδέες για απίστευτα πασχαλινά διακοσμητικά που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας με απλά και φθηνά υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι σας.

 

Με λίγη φαντασία και πολύ χρωματιστό χαρτί μπορείτε να κόψετε σε σχήμα λαγού τα πολύχρωμα χαρτιά σας και αφού τα συνδέσετε, να τα κρεμάσετε στον τοίχο για το απόλυτο πασχαλινό decor.

Το σπίτι σας πρέπει να μυρίζει…Άνοιξη! Σε μπολ τοποθετείστε κοτοπουλάκια λούτρινα ή από φελιζόλ, βάλτε κορδέλες και λουλούδια και έχετε την πιο εορταστική πασχαλινή διακόσμηση.

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Το πιο εύκολο που μπορείτε να κάνετε για μια λιτή πασχαλινή διακόσμηση είναι να πάρετε και να βάψετε μικρά ποτηράκια κρασιού, να τοποθετήσετε μέσα τους κεριά και έτσι απλά έχετε πασχαλινά κεριά.

Πάσχα χωρίς αυγά και μαγιάτικο στεφάνι δεν γίνεται. Δείτε πώς να το φτιάξετε εύκολα και γρήγορα. Κρεμάστε το στην εξώπορτα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας.

Δείτε το βίντεο για τις τελευταίας στιγμής πασχαλινές κατασκευές και ομορφύνετε τον χώρο σας το Πάσχα:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε