Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Περιπλανιόταν 4 μέρες γύρω από το αεροδρόμιο και δεν μπορούσε να γυρίσει σπίτι του!

Το χιόνι που έπεφτε και το γεγονός οτι είχε ξεχάσει το κινητό του στο σπίτι, οδήγησαν έναν 72χρονο σε αδιέξοδο! Περιπλανιόταν σε μια τεράστια απόσταση γύρω από το αεροδρόμιο και δεν μπορούσε να προσανατολιστεί!

Ένας 72χρονος οδηγός περιπλανιόταν για τρεις ολόκληρες ημέρες στις κομητείες που βρίσκονται γύρω από το βρετανικό αεροδρόμιο του Γκάτγουικ, μην μπορώντας να βρει τον δρόμο του γυρισμού λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης.

Ο μαροκινής καταγωγής Μοχάμεντ Μπελαζράκ δηλώθηκε ως «εξαφανισμένος» από την οικογένειά του, όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι του, αφού άφησε τη γυναίκα του στο αεροδρόμιο.

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε τελικά χάρη σε μια κάμερα κυκλοφορίας που εντόπισε το όχημά του τρεις μέρες μετά την εξαφάνισή του, και αφού είχε προηγουμένως περιπλανηθεί σε τουλάχιστον τέσσερις κομητείες της Βρετανίας, το Ουίλτσιρ, το Οξφορντσιρ, το Μπάκινγχαμσιρ και το Μπέρκσιρ!

Ο 72χρονος, που ήταν καλά στην υγεία του όταν εντοπίστηκε, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι δεν είχε το κινητό τηλέφωνο μαζί του, ενώ του είχε χαλάσει και το σύστημα πλοήγησης GPS στο αυτοκίνητό του. «Υπόσχομαι να μην ξαναβγώ ποτέ από το σπίτι μου, χωρίς το κινητό μου τηλέφωνο», είπε ο ταλαιπωρημένος άντρας μετά την περιπέτειά του.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε