Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πιτσιρίκα δεν κέρδιζε τίποτα στον αυτόματο πωλητή και αποφάσισε να μπει μέσα

Πιτσιρίκα δεν κέρδιζε τίποτα στον αυτόματο πωλητή και αποφάσισε να μπει μέσα

Αυτό το κοριτσάκι ήθελε τόσο πολύ να κερδίσει ένα λούτρινο παιχνίδι από τον αυτόματο πωλητή που θέλησε να μπει μέσα του για να το πάρει. Δείτε το βίντεο.

Τα πάντα έκανε αυτή η πιτσιρίκα από την Αυστραλία για να κερδίσει ένα λούτρινο παιχνίδι του αυτόματου πωλητή έξω από ένα κατάστημα.

Το μικρό κοριτσάκι συνοδευόταν από την μαμά της και τον μεγάλο της αδερφό. Για μια στιγμή η μητέρα μπήκε μέσα στο κατάστημα, αφήνοντας απροστάτευτα τα δύο της παιδιά. Τα δύο ανήλικα έπαιζαν στον αυτόματο πωλητή με την πιτσιρικά να είναι αποφασισμένη να κερδίσει ένα παιχνίδι.

Όταν είδε ότι δεν πρόκειται να κερδίσει, ανέλαβε δράση! Τι έκανε; Ο αυτόματος πωλητής είχε μία μεγάλη τρύπα στην οποία έπεφταν τα παιχνίδια που κέρδιζαν οι τυχεροί παίκτες. Εκεί, εισχώρησε το μικρό κοριτσάκι και κατάφερε να περάσει στο εσωτερικό του μηχανήματος. Ο αδερφός της την παρακολουθούσε δίχως να κάνει κάτι, ενώ η μητέρα της βρισκόταν μέσα, αγνοώντας τι έχει συμβεί.

Μετά από λίγο, η μητέρα επιστρέφει και κοιτά έντρομη το μικρό της κοριτσάκι να βρίσκεται μέσα στον αυτόματο πωλητή. Κάνει τα πάντα για να την πείσει να βγει έξω, όμως μάταια! Η πιτσιρίκα φαίνεται να απολαμβάνει τον αυτόματο πωλητή και τα λούτρινα παιχνίδια που έχει στο εσωτερικό του.

Ευτυχώς, λίγο αργότερα το κοριτσάκι αποφάσισε να βγει και όλα κύλησαν ομαλά! Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: BoxerTwoZero

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις