Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Η plus size μπαλαρίνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η plus size μπαλαρίνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η Thaina Silva είναι μια μπαλαρίνα διαφορετική από αυτές που έχει ο περισσότερος κόσμος στο μυαλό του. Τα περιττά κιλά και το πρόβλημα υγείας της δεν την έκαναν να παρατήσει το όνειρό της.

Όταν κανείς σκέφτεται στο μυαλό του μια μπαλαρίνα, συνήθως είναι λεπτή, ψηλή με λεπτά γυμνασμένα πόδια και χωρίς πιασίματα. Αυτή η μπαλαρίνα όμως είναι διαφορετική…

Η Thaina Silva από το Rio de Janeiro είναι μία plus size μπαλαρίνα. Στα 23 της ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο του θυρεοειδούς αδένα. “Μου ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να αποδεχτώ ότι ήμουν άρρωστη. Ήμουν μόλις 23 χρονών και είχα όλη τη ζωή μπροστά μου”, δηλώνει η ίδια στο Barcroft TV.

Η μόνη της παρηγοριά τότε ήταν ο χορός. Αποφάσισε να ξεκινήσει μπαλέτο, ένα όνειρό που είχε από μικρή. “Όταν έκανα μπαλέτο, ένιωθα ελεύθερη. Μέσα από τον χορό, μπορώ να εκφραστώ. Άρχισα να κυνηγώ το όνειρό μου και κάπως έτσι ξεκίνησα να φοιτώ σε μια σχολή χορού” προσθέτει.

Η Thaina Silva όταν ήταν μικρή, δεχόταν bullying για τα περιττά κιλά της και τη σιλουέτα της που δεν ταίριαζε με τις μπαλαρίνες του μπαλέτου. “Μου έβγαζαν πολλά ψευδώνυμα, με φωνάζανε χοντρή. Δεν δεχόντουσαν αυτό που είμαι και ότι θέλω να χορεύω!”.

Και συνέχισε: “Ένας καθηγητής μου είχε πει ότι δεν γίνεται να ανεβώ ποτέ σε καμία σκηνή, γιατί δεν έχω το σώμα που θα έπρεπε. Αυτό με έκανε να τα παρατήσω.” Η Thaina όμως δεν το έβαλε κάτω για πολύ καιρό. Μετά από λίγο καιρό, γράφτηκε σε νέα σχολή χορού και οι καθηγητές της θαύμασαν το ήθος και την αποφασιστικότητά της.

Οι δύο αρετές της δεν την έκαναν να σταματήσει να κυνηγά το όνειρό της. Σήμερα είναι διάσημη plus size μπαλαρίνα και μετρά πολλές επαγγελματικές εμφανίσεις στη χώρα της. 

 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις