Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ποιο ελληνικό νησί προτείνει η Telegraph για το Καλοκαίρι 2018

Ποιο ελληνικό νησί προτείνει η Telegraph για το Καλοκαίρι 2018

TIMES και Telegraph προτείνουν ένα ελληνικό νησί με πανέμορφες παραλίες και επιβλητική ομορφιά για το Καλοκαίρι 2018. Δείτε ποιο είναι.

Ξεχάστε την Μύκονο, την Σαντορίνη, την Πάρο και την Νάξο! Το ελληνικό νησί που προτείνει η βρετανική Telegraph για διακοπές μέσα στο Καλοκαίρι του 2018, είναι η Κίμωλος. Και το παρακάτω βίντεο μέσα από τα εντυπωσιακά πλάνα του από παραλίες του νησιού, αποδεικνύει περίτρανα ότι η Κίμωλος είναι το ιδανικό νησί για τις φετινές καλοκαιρινές σας διακοπές.

Συγκεκριμένα, σε ένα κείμενο της αναφέρει πως θα ήταν πολύ ωραία να επισκεφθεί κάποιος είτε αποκλειστικά την Κίμωλο, είτε να κάνει ενδιάμεσες στάσεις σε Σίφνο, Μήλο και Φολέγανδρο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η προτεινόμενη περίοδος, αφού θεωρεί ιδανικό το διάστημα 27 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου.

Το νησί έδωσε το όνομά του στο λευκό πέτρωμα, τη γνωστή από τους μαυροπίνακες κιμωλία. Ο πληθυσμός ανέρχεται στους 910 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2011 και παρουσιάζει αυξητική τάση (728 κάτοικοι το 1991 και 769 κάτοικοι το 2001). Οι περισσότεροι από τους κάτοικους ασχολούνται με την τουριστική υποδομή (εστιατόρια, χώροι διαμονής κτλ.) την καλοκαιρινή περίοδο σε συνδυασμό με αγροτικές δραστηριότητες, κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Οι πανέμορφες παραλίες της σαγηνεύουν χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Κίμωλος κερδίζει όλο και περισσότερο τις «καρδιές» των ξένων ΜΜΕ, αφού τον Δεκέμβριο του 2017, την είχε προτείνει και το «TIMES».

Δείτε το βίντεο που θα σας πείσει ότι η Κίμωλος είναι το νησί σας για φέτος το Καλοκαίρι:

Πηγή βίντεο: Δημήτρης Καμπόλης

directed: ΦΛΟΥ RECPLAY PRODUCTIONS

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις