Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Pole dancer με ένα χέρι αποδεικνύει ότι όλα γίνονται με θέληση

Pole dancer με ένα χέρι αποδεικνύει ότι όλα γίνονται με θέληση

Αυτή η γυναίκα γεννήθηκε με ένα χέρι και της φαινόταν αδύνατο να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, όμως έκανε λάθος… Διαβάστε την ιστορία της Deb Roach.

Η Deb Roach από την Αυστραλία γεννήθηκε με δύο χέρια. Όταν ήταν μικρή πίστευε ότι δεν θα καταφέρει να κάνει στη ζωή της όσα επιθυμούσε λόγω του προβλήματός της. Όταν μεγάλωσε όμως, ήξερε ότι με θέληση και σκληρή δουλειά, όλα είναι πιθανά!

Όταν η νεαρή επισκέφτηκε το κλαμπ της περιοχής της και είδε δύο χορεύτριες να χορεύουν pole dancing, έμεινε με το στόμα ανοιχτό και αποφάσισε να προσπαθήσει να δοκιμάσει αυτό το είδος χορού. Όταν δοκίμασε τον εαυτό της, είδε ότι τα πηγαίνει πολύ καλά και πλέον όλα της φαινόντουσαν δυνατά! Οι καθηγητές της την παρότρυναν να πάρει μέρος σε διαγωνισμό, όπως και έκανε.

Αποτέλεσμα; Η Deb Roach κατέλαβε την πρώτη θέση σε δύο διαγωνισμός Pole Dancing και σήμερα δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. “Νιώθω ζωντανή όταν βρίσκομαι στη σκηνή. Στο σχολείο ποτέ δεν με ενθάρρυναν να κάνω κάποιο σπορ λόγω του χεριού μου, όμως αυτό δεν μου έκανε καλό. Άνθρωποι σαν και μένα πρέπει να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες. Το Pole dancing με έκανε να νιώθω ανεξάρτητη, δυνατή, υγιής και πάνω από όλα… αρτιμελής”, δηλώνει η ίδια στο βίντεο.

Δείτε το:

Πηγή βίντεο: Barcroft TV

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις