Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Πώς είναι να ζεις χωρίς γεύση

Πώς είναι να ζεις χωρίς γεύση

Ο Adrian Wellock εξηγεί πώς είναι να γεύεσαι τα πάντα αλλά τίποτα να μην έχει γεύση για σένα. Μετά από ένα δυνατό κρύωμα, η αίσθηση της γεύσης ανήκει στο παρελθόν για αυτόν…

Ο Adrian Wellock υπέφερε καιρό από ένα βαρύ κρύωμα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί η αίσθηση της γεύσης, χωρίς οι γιατροί να μπορούν να το εξηγήσουν ακριβώς. Μετά το κρύωμά του, παρατήρησε ότι οτιδήποτε και να έτρωγε, για αυτόν, είχε μεταλλική γεύση. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι αυτό θα του μείνει κουσούρι…

“Όταν με ρωτάνε πώς νιώθω απαντάω ότι είναι σαν να μασάς μια τσίχλα. Στην αρχή έχει γεύση, μετά από λίγο όμως η γεύση της παύει να υπάρχει και απλά μασάς. Έτσι νιώθω εγώ με κάθε μπουκιά μου!”, δηλώνει ο ίδιος στην κάμερα του Great Big Story.

Και συμπληρώνει: “Καμία σοκολάτα και καμία μπριζόλα δεν έχουν σημασία όταν δεν μπορείς να γευτείς τα υγρά τους. Για αυτό, επιλέγω πιο light φαγητά και προσπαθώ απλά να τους προσθέτω μεγάλες ποσότητες μπαχαρικών που μπορώ να τις μυρίσω και έτσι, να νιώσω κάτι”.

Μοναδική παρηγοριά του τα καυτερά φαγητά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει τα καυτερά είναι περισσότερο κάτι που αισθάνεσαι παρά που γεύεσαι. Για αυτό, όσοι τον ξέρουν, δεν τον κοιτούν περίεργα όταν τρώει δημητριακά με πιπεριές τσίλι ή φράουλες με καυτερή μουστάρδα!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Great Big Story

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις