Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πώς είναι σήμερα το καστ της σειράς California Teens

Πώς είναι σήμερα το καστ της σειράς California Teens

Άλλοι έχουν αλλάξει πολύ και άλλοι έχουν παραμείνει το ίδιο… Δείτε στο βίντεο πώς ήταν και πώς είναι σήμερα το καστ της σειράς California Teens.

Δεκατέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη μέρα προβολής της τηλεοπτικής σειράς California Teens. Έχετε όμως αναρωτηθεί πώς είναι σήμερα το πολυαγαπημένο καστ;

California Teens είναι ο τίτλος με τον οποίο προβλήθηκε στην Ελλάδα η τηλεοπτική σειρά The O.C., παραγωγής ΗΠΑ, 2003. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η σειρά ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε νεαρές ηλικίες. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Josh Schwartz, αρχικά σε παραγωγή Νταγκ Λάιμαν, υπό την Warner Bros Television, η οποία στην Αμερική έδωσε τη σειρά στο τηλεοπτικό κανάλι FOX.

Έχει προβληθεί σε πάνω από 35 χώρες παγκοσμίως και οι παραγωγοί έχουν εκδώσει 5 μουσικά άλμπουμ με τα τραγούδια της σειράς. Το τραγούδι των τίτλων αρχής έχει τίτλο California και ερμηνεύεται από το συγκρότημα Phantom Planet.

Δείτε τους Adam Brody (Σεθ Κόεν), Benjamin McKenzie (Ράιαν Άτγουντ), Mischa Barton (Μαρίσα Κούπερ), Rachel Bilson (Σάμερ Ρόμπερτς) και το υπόλοιπο καστ.

Πόσο άλλαξαν με την πάροδο του χρόνου; Πολλοί από αυτούς έχουν παραμείνει ίδιοι…

https://www.youtube.com/watch?v=Sabf0Z5ilNA

Πηγή βίντεο: Only7

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις