Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πώς είναι σήμερα το καστ της σειράς Gossip Girl

Πώς είναι σήμερα το καστ της σειράς Gossip Girl

Το 2007 προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της πολυαγαπημένης εφηβικής σειράς, Gossip Girl. Δείτε πώς ήταν τότε και πώς είναι σήμερα οι ηθοποιοί.

Το Gossip Girl είναι αμερικανική νεανική τηλεοπτική σειρά δράματος, που δημιουργήθηκε από τον Τζον Σβαρτς και έκανε πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 19 Σεπτεμβρίου του 2007. Έχουν περάσει 10 ολόκληρα χρόνια από τότε, αλλά κανείς δεν ξεχνά το πολυαγαπημένο καστ της σειράς.

Η πλοκή της σειράς περιστρέφεται γύρω από τις ταραχώδεις ζωές εφήβων που ανήκουν στην ανώτερη κοινωνική τάξη του Upper East Side στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Η επιτυχία του Gossip Girl έφτασε και σε χώρες εκτός των ΗΠΑ. Η σειρά έλαβε ένα μεγάλο αριθμό υποψηφιοτήτων για βραβεία καθώς και 18 Βραβεία Teen Choice. 

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Μπλέικ Λάιβλι, Λέιτον Μίστερ, Πεν Μπάντζλι, Τσέις Κρόφορντ, Εντ Γουέστγουικ, Κρίστεν Μπελ (η οποία κάνει τη φωνή της κουτσομπόλας), Κέλι Ράδερφορντ, Μάθιου Σετλ, Τζέσικα Ζορ και Τέιλορ Μόμσεν.

Η Μπλέικ Λάιβλι, η Λέιτον Μίστερ και ο Πεν Μπάντζλι, είναι οι μόνοι που εμφανίζονται σε όλα τα επεισόδια. Η Κρίστεν Μπελ, η οποία υποδύεται τη φωνή της κουτσομπόλας σε όλα τα επεισόδια, δεν εμφανίζεται σε κανένα, παρά μόνο στο τελευταίο, όντας τελικά ο Νταν Χάμφρι. Αρχικά, ο ρόλος της Τζορτζίνα Σπαρκς προσφέρθηκε στην Μίσα Μπάρτον, αλλά τον απέρριψε. O Πεν Μπάντζλι ήταν στα πρόθυρα παραίτησης από την υποκριτική, μέχρι που του προσφέρθηκε ο ρόλος του Νταν Χάμφρει. Το κανάλι CW, δεν ήθελε τον Εντ Γουέστγουικ για το ρόλο του Τσακ Μπας, γιατί έμοιαζε περισσότερο με κατά συρροήν δολοφόνος παρά με ρομαντικό πρωταγωνιστή.

Δείτε πώς ήταν το καστ της σειράς και πώς είναι σήμερα:

Πηγή βίντεο:Clevver News 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις