Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πώς φανταζόντουσαν το 1939 τα ρούχα του μέλλοντος, του 2.000!

Πώς φανταζόντουσαν το 1939 τα ρούχα του μέλλοντος, του 2.000!

Σχεδιαστές από την Αμερική μαντεύουν το 1939 πώς θα μοιάζουν τα ρούχα το μακρινό… 2.000! Δείτε το vintage βίντεο.

Πίσω στο 1939 καταξιωμένοι Αμερικάνοι σχεδιαστές προσπαθούσαν να μαντέψουν πώς θα μοιάζουν τα “ρούχα του μέλλοντος”… Και όταν λέμε μέλλον, εννοούμε το 2.000, 18 ολόκληρα χρόνια πριν!

Οι σχεδιαστές κάνουν λόγο για ρούχα που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, απλά αφαιρώντας τις τιράντες. Ακόμα μαντεύουν ότι το δίχτυ και οι διαφάνειες στα ρούχα θα είναι πολύ της μόδας, ενώ προλέγουν ότι τα υπερυψωμένα μαλλιά θα είναι η τάση στα χτενίσματα το 2.000!

Ένας σχεδιαστής επιμένει το 1939 ότι το 2.000 δεν θα φοριούνται καθόλου φούστες ενώ τα τακούνια θα έχουν εξαιρετικά μεγάλο ύψος και περίεργα σχήματα. Παράλληλα, ειδικές ζώνες στη μέση θα προσαρμόζουν τη θερμοκρασία του σώματος στα φυσιολογικά επίπεδα, ανεξάρτητα από τις θερμοκρασίες του περιβάλλοντος.

Νάιλον μπλούζες, νυφικά από γυαλί, λάμπες και τηλέφωνα ενσωματωμένα σε φόρμες και φορέματα είναι μερικές από τις μαντεψιές εκείνες της εποχής για τα ρούχα του μέλλοντος. Ένα μέλλον που… πέρασε και μπορούμε να πούμε ότι αλλού “έπεσαν μέσα” και αλλού, όχι!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Vintage Fashions

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις