Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πώς φτιάχνονται τα ψεύτικα φαγητά για ταινίες και διαφημιστικά

Πώς φτιάχνονται τα ψεύτικα φαγητά για ταινίες και διαφημιστικά

Όσο λαχταριστά και να φαίνονται, είναι αδύνατον να τα φάει κανείς αυτά τα φαγητά! Είναι ρέπλικες πραγματικών φαγητών που χρησιμοποιούνται σε ταινίες και διαφημιστικά.

Μπορεί να φαίνονται πεντανόστιμα όμως κανείς δεν μπορεί να φάει τα λαχταριστά φαγητά και γλυκά του παρακάτω βίντεο. Γιατί; Γιατί είναι αντίγραφα πραγματικών φαγητών που χρησιμοποιούνται για ταινίες και διαφημιστικά.

Στις ταινίες συνηθίζουν να χρησιμοποιούν σε όσες σκηνές το περιλαμβάνει, πραγματικό φαγητό. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένες περιπτώσεις όπου είναι αναγκαίο να υπάρχει ψεύτικο φαγητό για πρακτικούς λόγους.

Για παράδειγμα, το παγωτό είναι πολλές φορές ψεύτικο αφού είναι μεγάλη η ταλαιπωρία να κάνουν πολλές λήψεις και το παγωτό να λιώνει. Ακόμη, σε κάποιες περιπτώσεις στο background μιας σκηνής φαίνεται πίσω ένα ζαχαροπλαστείο ή ένα εστιατόριο ή φούρνος και πρέπει να γεμίσει με γλυκά, τούρτες και φαγητά όπως θα συνέβαινε σε ένα κανονικό μαγαζί.

Η Brenda Chapman είναι επαγγελματίας καλλιτέχνης ψεύτικων φαγητών με βάση στην Οκλαχόμα. Φαγητά και γλυκά της Brenda συμμετείχαν σε λήψεις του μιούζικαλ Glee, στην ταινία Muppets και στην ταινία της Marvel, Thor.

Δείτε στο βίντεο πώς φτιάχνονται:

Πηγή βίντεο: INSIDER

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις