Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Πού βρίσκεται αυτή η κρυφή παραλία

Πού βρίσκεται αυτή η κρυφή παραλία

Υπάρχουν οι παραλίες που δεν βρίσκεις ξαπλώστρα να κάτσεις το Καλοκαίρι. Υπάρχουν και αυτές που είναι κρυφές και αξίζει να ανακαλύψεις…

Όλοι έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να κάνουμε εκατό ώρες για να πάμε σε μία παραλία και τελικά να μη βρούμε ξαπλώστρα, να μην πέφτει καρφίτσα κάτω από τον κόσμο, να είναι πανάκριβος ο καφές και τα σνακς και ο θόρυβος από τις ξέφρενες παρέες και τις οικογένειες να χαλάσει το ιδανικό σκηνικό της καλοκαιρινής δροσιάς.

Έτσι συμβαίνει σε όλον τον κόσμο, αφού οι πιο γνωστές παραλίες όλου του κόσμου είναι τελικά και αυτές που πρέπει να αποφεύγουμε. Ο παράδεισος δεν έχει μπουκάλια και καλαμάκια. Ο παράδεισος δεν είναι με ξαπλώστρες σε απρόσιτες τιμές. Ο παράδεισος δεν είναι μια ανάσα δροσιάς αλλά μία ανάσα ζωής!

Το παρακάτω βίντεο συγκεντρώνει 10 κρυφές παραλίες ανά τον κόσμο που πρέπει κάποια στιγμή στη ζωή σας να ανακαλύψετε. Η όαση Gulpiyuri στην Ισπανία, ο παράδεισος Anse Source d’ argent στις Φιλιππίνες, η κρυφή γραφική παραλία Furore της Ιταλίας, η θαλάσσια τρύπα στην περιοχή Marieta Islands του Μεξικό, η παραλία μέσα σε σπήλαιο στην περιοχή Koh Muk της Ταϊλάνδης, το κρυφό μαργαριτάρι της Ibiza που απεικονίζεται στη φωτογραφία, αλλά και το διάσημο “Ναυάγιο” της Ζακύνθου είναι μερικές από τις παραλίες που κάποια στιγμή στη ζωή σας πρέπει να ανακαλύψετε πριν γίνουν hot προορισμοί.

Δείτε στο βίντεο 10 κρυφές παραλίες ανά τον κόσμο:

Πηγή βίντεο: TheRichest

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις