Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πρίγκιπας Κάρολος, Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Πρίγκιπας Χάρι σε καυτό τζακούζι ή… και όχι!

Πρίγκιπας Κάρολος, Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Πρίγκιπας Χάρι σε καυτό τζακούζι ή… και όχι!

Τι κάνει ο Πρίγκιπας Κάρολος, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο Πρίγκιπας Χάρι σε ένα καυτό τζακούζι; Τίποτα! Κάνουν πολλά όμως οι σωσίες τους!

Αν σας λέγαμε ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο Πρίγκιπας Χάρι εθεάθησαν σε καυτό τζακούζι θα το πιστεύατε; Όχι;! Λογικό, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν απίθανο να δούμε. Ένα τέτοιο βίντεο όμως υπάρχει, βέβαια δεν είναι οι πραγματικοί Πρίγκιπες αλλά οι σωσίες τους!

Τι κάνουν οι σωσίες της βασιλικής οικογένειες; Μα φυσικά, μπάτσελορ πάρτι για τον Πρίγκιπα Χάρι! Ο υποτιθέμενος Πρίγκιπας Χάρι το χαίρεται με ψεύτικο στήθος, ο σωσίας του Πρίγκιπα Καρόλου τα “τσούζει” γεμίζοντας το ποτήρι του με σαμπάνια χωρίς σταματημό και η πανομοιότυπη εκδοχή του Πρίγκιπα Γουίλιαμ εμφανίζεται ημίγυμνη με την βρετανική σημαία να καλύπτει μόνο τα απαραίτητα και του δίνει και το καταλαβαίνει στον χορό!

Όλα αυτά συνέβησαν σε ένα καυτό τζακούζι από το οποίο ασφαλώς δεν έλειπε και η σωσίας της Βασίλισσας Ελισάβετ. Βέβαια, ακόμα και η σωσίας της Βασίλισσας δεν μπήκε μέσα στο τζακούζι για λόγους… τακτ! Πρόκειται όμως για ένα πάρτι που ακόμα και με τους σωσίες θα ήθελες να παρευρεθείς, αφού δύσκολα κανείς μπορεί να ξεχωρίσει τους αληθινούς Πρίγκιπες από τους ψεύτικους.

“Ήταν η ιδανική στιγμή για να γίνει κάτι τέτοιο. Όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι για το μωρό της Κέιτ Μίντλετον και ανυπομονούμε για τον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι!”, δηλώνει η σωσίας της Βασίλισσας Ελισάβετ που κρύβει την πραγματική της ταυτότητα.

Όλοι μαζί απόλαυσαν το καυτό τζακούζι διασχίζοντας το κανάλι του Λονδίνου, Regent’s Canal και όπως ήταν φυσικό, δεν πέρασαν καθόλου απαρατήρητοι! Άλλωστε, για αυτόν ακριβώς τον λόγο τους προσέλαβε για διαφημιστικούς λόγους η εταιρεία με τζακούζι, Hot Tug που βγήκε στην αγορά του Λονδίνου το 2017. Για τους ενδιαφερόμενους, για να νοικιάσει κανείς ένα τζακούζι και να διασχίσει το κανάλι χρειάζεται 222 λίρες για 90 λεπτά.

Πότε θα γίνει ο πολυαναμενόμενος γάμος

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο Windsor, στις 19 Μαΐου. Η Μαρκλ θα βαπτιστεί στην εκκλησία της Αγγλίας πριν τον γάμο και θα γίνει βρετανίδα πολίτης.

Αν λοιπόν εσείς δεν είστε καλεσμένοι στον πολυαναμενόμενο γάμο δεν υπάρχει πρόβλημα! Μπορείτε να απολαύσετε τα… αγαπημένα αδέρφια μέσα από αυτό το βίντεο με τους εργένηδες σωσίες τους!

Πατήστε play:

Πηγή βίντεο: INSIDER

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις