Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθούσαν τα μοντέλα τη δεκαετία του ’50

Το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθούσαν τα μοντέλα τη δεκαετία του ’50

Ασκήσεις γυμναστικής, εκμάθηση σωστού περπατήματος και όλα όσα έπρεπε να ξέρει ένα μοντέλο στην Ακαδημία Μοντέλων του Λονδίνου το 1955. Δείτε το βίντεο.

Το μόντελινγκ ήταν μια δουλειά που έπαιρναν στα σοβαρά τη δεκαετία του ’50. Ασκήσεις γυμναστικής, εκμάθηση σωστού περπατήματος, η κατάλληλη επιλογή πόζας και η περιποίηση της εξωτερικής εμφάνισης ήταν οι απαραίτητες γνώσεις που έπρεπε να έχουν τα μοντέλα εκείνης της εποχής.

Το vintage βίντεο δείχνει το εντατικό πρόγραμμα που ακολουθούσαν τα μοντέλα της Ακαδημίας Μοντέλων του Λονδίνου το 1955. Η χάρη και η ευλυγισία παίζουν πρωταρχικό ρόλο για να γίνει μία υποψήφια ένα μοντέλο που απαντά στις προδιαγραφές εκείνης της εποχής.

Μάλιστα, πέραν της γυμναστικής ήταν υποχρεωτική η παρακολούθηση μαθημάτων της αγγλικής γλώσσας και λογοτεχνίας για την εκπαίδευση των υποψηφίων μοντέλων. Ακόμη, στο βίντεο ο καθηγητής Leonard Ralph δείχνει στα νεαρά κορίτσια πώς πρέπει να περιποιούνται τα μαλλιά τους.

Την ίδια ώρα, τα μαθήματα πασαρέλας και φωτογραφίας κάνουν εμφανές ακόμα και σήμερα ότι η γοητεία είναι… Τέχνη που διδάσκεται!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Vintage Fashions

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις