Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Προσοχή! Δείτε γιατί πρέπει να κρατάτε απόσταση από το μπροστά αυτοκίνητο [vid]

Προσοχή! Δείτε γιατί πρέπει να κρατάτε απόσταση από το μπροστά αυτοκίνητο [vid]

Στην οδήγηση πρέπει όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να ακολουθούμε τους κανόνες του Κ.Ο.Κ. Δείτε την καραμπόλα που κατέγραψε ένα βίντεο επειδή τα αυτοκίνητα που δεν είχαν την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας.

Η οδήγηση σε μεγάλους δρόμους και αυτοκινητόδρομους μπορεί να προβεί πολύ επικίνδυνη. Τότε οι οδηγοί βρίσκουν ευκαιρία να τρέξουν ή να κάνουν απότομους ελιγμούς χωρίς να βγάλουν φλας.

Για να είμαστε ασφαλείς και να μη συμβεί τίποτα κακό, πρέπει να ακολουθούμε πιστά τους κανόνες του Κ.Ο.Κ. και να σεβόμαστε τους υπόλοιπους οδηγούς.

Ένα αυτοκίνητο που βιντεοσκοπούσε τη διαδρομή του σε λεωφόρο της περιοχής Williamsburg στη Virginia κατέγραψε απίστευτη καραμπόλα.

Αυτοκίνητο σταμάτησε ξαφνικά πάνω στην λεωφόρο και τα αυτοκίνητα πίσω δεν κρατούσαν την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας. Έτσι, έπεσαν πάνω του, το ένα συγκρούστηκε με το άλλο και όλη αυτή η αλυσίδα προκάλεσε απανώτα ατυχήματα που επηρρέασαν και το άλλο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, όμως είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε όλοι τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και να σεβόμαστε οδηγούς και συνοδηγούς.

Δείτε τι γίνεται στο βίντεο στο 1:59…

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε