Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Το πρώτο πάρκο γυμνιστών στο Παρίσι

Το πρώτο πάρκο γυμνιστών στο Παρίσι

Εκεί ο κανόνας είναι ένας: Για να εισέλθεις στο πάρκο, πρέπει να είσαι γυμνός. Δείτε στο βίντεο το 8.000 τετραγωνικών μέτρων πάρκο γυμνιστών στη Γαλλία.

Το Παρίσι άνοιξε το πρώτο πάρκο γυμνιστών. Μέχρι τον Οκτώβριο μια έκταση 8.000 τετραγωνικών μέτρων θα είναι πλήρως έτοιμη να υποδεχτεί γυμνιστές στην περιοχή Bois de Vincennes.

Η Γαλλία θεωρείται η κατεξοχήν χώρα γυμνισμού, αφού μετρά 450 μέρη γυμνιστών, αριθμός στον οποίο περιλαμβάνονται 155 κατασκηνώσεις (nude campings) και 73 παραλίες. Και αυτό το πάρκο είναι η χαρά του γυμνιστή! Εκεί μπορεί να τρέξει γυμνός, να καθίσει στο παγκάκι γυμνός και να κάνει ποδήλατο χωρίς ρούχα ανενόχλητος!

Πώς όμως οι επισκέπτες του πάρκου που θα είναι γυμνοί και θα είναι σίγουροι ότι θα αποφύγουν τα επικριτικά και περίεργα βλέμματα; Πινακίδες έχουν τοποθετεί σε διάφορα μέρη του πάρκου που υπενθυμίζουν σε όλους να σέβονται την ελευθερία του ενός του άλλου. 

Η γύμνια έχει ως σκοπό να προωθήσει την ελευθερία έκφρασης και την ισότητα μακριά από τους κοινωνικούς κομφορμισμούς και τα στερεότυπα. Σύμφωνα με τις αντιλήψεις των γυμνιστών, τα ρούχα κρύβουν την αληθινή ταυτότητα του κάθε ατόμου.

Το σλόγκαν των γυμνιστών Παριζιάνων; Ένα γυμνό σώμα δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως σεξουαλικό αντικείμενο, αλλά ως μια ελεύθερη και ειλικρινής έκφραση ψυχής.

https://www.facebook.com/playgroundenglish/videos/526413614358640/?hc_ref=ARTYDQKXqc2c8d_d0Ijf705b2ND9uGsfUPHC8_–UfZXXJMMP9BaSejWWhFgel-a9g8

Πηγή βίντεο: PlayGround +

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις