Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρίσκαρε την ίδια της τη ζωή για να κάνει τεράστιους τους γλουτούς της

Ρίσκαρε την ίδια της τη ζωή για να κάνει τεράστιους τους γλουτούς της

Δεν την ενδιέφερε τίποτα άλλο από το να αυξήσει τους γλουτούς τους όσο περισσότερο γινόταν. Το κατάφερε και χρόνια μετά το έχει μετανιώσει…

H Courtney Barnes, ένα 32χρονο μοντέλο του Instagram, έχει πτυχίο οικονομίας αλλά έναν στόχο είχε από μικρή στη ζωή της: Να έχει τους πιο μεγάλους γλουτούς ολόκληρου του κόσμου και το κατάφερε…

«Το πτυχίο οικονομίας ήθελα να το πάρω γιατί ήθελα να δείξω στους άντρες, τις γυναίκες και τα παιδιά ότι είναι δυνατόν να είναι έξυπνοι και παράλληλα να έχουν μεγάλα προσόντα!», είχε δηλώσει στο παρελθόν, τότε που έκανε τις πρώτες ενέσεις στους γλουτούς της. Η Barnes εμφανίζεται στα social media με το όνομα Miss Miami και η πίσω όψη της ξεπερνά κάθε φαντασία…

https://www.instagram.com/p/BV-S-OFFFTh/?taken-by=msmiamitv

Παρόλο το γεγονός ότι αυτές ήταν παράνομες, πλήρωσε το τίμημα και τελικά έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, δίχως να σκεφτεί ούτε λίγο το ρίσκο που παίρνει για την ίδια της τη ζωή. Η ίδια έκτοτε δημοσιεύει φωτογραφίες με τα πλούσια προσόντα της που την έκαναν διάσημη σε όλον τον κόσμο.

Οι γλουτοί της έχουν περίμετρο 59 ίντσες και τώρα δηλώνει ότι θα σκεφτόταν διπλά αν αποφάσιζε να ξανακάνει κάτι τέτοιο…

https://www.instagram.com/p/BWdW0wZFECl/?taken-by=msmiamitv

Σε ένα βίντεο που παρήγαγε η Barcroft Media, η Barnes μίλησε εκτενώς για την θερμή ανταπόκριση του κόσμου στο σώμα της. Τώρα, όμως συνειδητοποιεί ότι πιθανότατα δεν ήταν το πιο έξυπνο πράγμα που έκανε, αφού αντιλαμβάνεται ότι οι ενέσεις που έκανε ήταν διαφορετικού υλικού κάθε φορά, και πάντα μη ελεγμένου ιατρικά.

“Ήταν ένα ρίσκο που ήμουν πρόθυμη να πάρω εκείνη τη στιγμή και ήμουν τυχερή που τότε δεν είχα επιπλοκές”, είπε. Και συνέχισε: “Ήμουν αφελής και παραδέχομαι ότι δεν ήξερα τι βάζω στο σώμα μου, αλλά εκείνη τη στιγμή, πολλές γυναίκες στη Φλόριντα το έκαναν αυτό”.

Η Μπαρνς παραδέχθηκε επίσης ότι δεν γνωρίζει πραγματικά τι υπάρχει μέσα στους γλουτούς της και πώς μπορεί αυτό να καταστρέψει την υγεία της στο μέλλον. “Δεν ξέρω με σιγουριά τι μου έκαναν οι γιατροί, φαντάζομαι ότι θα ήταν κάποιο είδος σιλικόνης. Ένας στενός μου φίλος με παρέσυρε. Αργότερα έμαθα ότι πολλές που έκαναν τις ίδιες ενέσεις κατέληξαν να κάνουν μεταγγίσεις αίματος και ήταν μήνες στο νοσοκομείο. Ήταν ένας εφιάλτης γι ‘ αυτές”.

Ο πλαστικός χειρούργος, Dr. Constantino Mendieta, προειδοποιεί: “Είναι επικίνδυνες οι ενέσεις επειδή από τη φλέβα μπορεί να πάνε στους πνεύμονες και άνθρωποι έχουν πεθάνει από αυτές. Η Μπαρνς έχει αρχίσει να έχει κάποιες αλλαγές στο δέρμα στην περιοχή των γλουτών. Πιστεύω λοιπόν ότι με τα χρόνια, θα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα…”.

Πηγή: www.complex.com

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις