Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρώμη: Μπήκε στο σιντριβάνι της Φοντάνα ντι Τρέβι για να γεμίσει το μπουκάλι της με νερό

Ρώμη: Μπήκε στο σιντριβάνι της Φοντάνα ντι Τρέβι για να γεμίσει το μπουκάλι της με νερό

Μέσα στο σιντριβάνι της Φοντάνα ντι Τρέβι βούτηξε μια γυναίκα στη Ρώμη θέλοντας να γεμίσει το μπουκάλι της με νερό… Το απίστευτο σκηνικό έγινε τον Ιούλιο εν μέσω καύσωνα στην Ιταλία, ωστόσο το βίντεο με την γυναίκα να μπαίνει μέσα στο σιντριβάνι κυκλοφόρησε τώρα.

Στο βίντεο που εδώ και λίγα 24ωρα έχει γίνει viral δείχνει την τουρίστρια να σκαρφαλώνει μέσα στο σιντριβάνι της Φοντάνα ντι Τρέβι κρατώντας στο χέρι της ένα μπουκάλι. Η τουρίστρια έχει αγνοήσει τις πινακίδες που απαγορεύουν ρητά την είσοδο στο θρυλικό σιντριβάνι της Ρώμης.

Τότε τείνει το χέρι της και γεμίζει το μπουκάλι που κρατά, ενώ εκείνη την ώρα φαίνεται να την πλησιάζει μια αστυνομικός που βρίσκεται στο σημείο.

Oι τουρίστες που είχαν επισκεφτεί το ιστορικό σιντριβάνι την κοιτούν έκπληκτοι και η ίδια φάνηκε να μην καταλαβαίνει που ακριβώς έκανε λάθος…

«Την είδα και σκέφτηκα ότι είναι κάτι τρελό, γι’ αυτό και άρχισα να τραβάω βίντεο. Υπήρχαν παντού πινακίδες ότι αυτό δεν επιτρέπεται» δήλωσε ο άνδρας που έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο.

 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις