Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Σαμπρίνα δηλώνει μάγισσα – “Κάνω συχνά ξόρκια για χρήματα”

Η Σαμπρίνα δηλώνει μάγισσα – “Κάνω συχνά ξόρκια για χρήματα”

Η νεαρή Σαμπρίνα από τον Καναδά δηλώνει μάγισσα. “Πιο συχνά κάνω ξόρκια για χρήματα. Είναι φανταστικό και πιάνει πάντα!”.

Η 27χρονη Σαμπρίνα από τον Καναδά ασχολείται με την μαγεία εδώ και 20 χρόνια. Από 7 χρονών άρχισε να διαβάζει σχετικά βιβλία και να επικοινωνεί με πνεύματα και πεθαμένους, ύστερα από ενθάρρυνση ενός εκ των γονέων της.

Το μεγαλύτερο μέρος της μέρας της, η νεαρή μάγισσα το περνάει στο σπίτι της κάνοντας τελετουργικά. Αγοράζει κεριά που θεωρούνται ότι έχουν μαγικές ιδιότητες και κάνει ξόρκια για λεφτά, αγάπη και τύχη.

“Όταν τους λέω ότι είμαι μάγισσα, κανείς δεν ενδιαφέρεται”, σχολιάζει η ίδια. Και συμπληρώνει: “Είμαι καθηγήτρια σχεδίου σε Πανεπιστήμιο. Παράλληλα, διδάσκω την μαγική τέχνη σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με αυτήν. Άλλωστε αυτή η τέχνη δεν πρέπει να θεωρείται κάτι σκοτεινό ή κάτι που ελάχιστοι μπορούν να κάνουν. Η τέχνη είναι προσβάσιμη σε όλους αρκεί να το θέλουν!”.

Όσο για το πιο ξόρκι κάνει πιο συχνά… “Πιο συχνά κάνω ξόρκια για χρήματα. Είναι φανταστικό και πιάνει πάντα! Ανάβεις ένα κερί, βάζεις όλη τη θετική σου αύρα και ξαφνικά σου έρχονται email και λες: Να, χρήματα! Τέλεια!”.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Barcroft TV

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις