Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σε αυτό το εστιατόριο τρως μέσα από την… τουαλέτα

Σε αυτό το εστιατόριο τρως μέσα από την… τουαλέτα

Και όμως! Σε ένα εστιατόριο στην Taiwan σερβίρουν το φαγητό σε μικρού μεγέθους τουαλέτες. Δεν θα πιστέψετε τι γλυκό έχουν!

Το εστιατόριο “Modern Toilet Restaurant” είναι αυτό που λέμε όνομα και… πράγμα. Εκεί οι επισκέπτες γεύονται τα φαγητά μέσα από μικρού μεγέθους τουαλέτες. 

Μέχρι την Ταϊβάν θα χρειαστεί να ταξιδέψει κανείς για να γευματίσει σε ένα από τα πιο περίεργα εστιατόρια του κόσμου. Οι σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, όπως το κοτόπουλο με κάρυ ή το μοσχαράκι με λαχανικά σερβίρονται στην… τουαλέτα, ενώ τα ποτά και τα αναψυκτικά πίνονται από μπουκαλάκι σε σχήμα ουροσυλλέκτη. 

Και αν νομίζετε ότι το επιδόρπιο σερβίρεται με τον συνηθισμένο τρόπο, είστε πολύ γελασμένοι! Το γλυκό σοκολάτας έχει το σχήμα κενώσεων. Οι κριτικές βέβαια για το εστιατόριο αυτό, διίστανται. “Είναι πολύ ωραία εμπειρία. Πρέπει να το επισκεφτείτε και να βγάλετε πολλές φωτογραφίες”, σχολιάζει κάτω από το βίντεο χρήστης του Youtube, ενώ άλλος διαφωνεί και προειδοποιεί: “Η ιδέα ότι τρως από τουαλέτα είναι αποκρουστική και δεν βρίσκω τον λόγο να πάτε!”.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Miss Mina

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις