Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Στις Φιλιππίνες μπορεί κανείς να μπει σε κατσαρόλα έτοιμη για βράσιμο!

Στις Φιλιππίνες μπορεί κανείς να μπει σε κατσαρόλα έτοιμη για βράσιμο!

Σε κατσαρόλα με βραστό νερό χαλαρώνουν στις Φιλιππίνες. Δείτε στο βίντεο το καυτό μπάνιο και τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

Αν ταξιδέψετε έως τις Φιλιππίνες και θέλετε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, τότε πρέπει να δοκιμάσετε την εμπειρία ενός καυτού μπάνιου.

Οι επισκέπτες της περιοχής Tibiao, καλούνται να μπουν σε μια κατσαρόλα μεγάλου μεγέθους όπου μέσα βράζει το νερό πάνω από μια μεγάλη φωτιά. Οι τουρίστες που αποπειρώνται να το δοκιμάσουν, καλούνται να μπουν μέσα σε μια μεγάλη χύτρα. Αυτή η χύτρα κανονικά χρησιμοποιείτο από τους ντόπιους για να επεξεργάζονται τη ζάχαρη.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι χύτρες αχρηστεύτηκαν και μετατράπηκαν σε ένα είδος μπανιέρας. Οι ντόπιοι της γεμίζουν με νερό, ανάβουν φωτιά και ρίχνουν μέσα στο καυτό νερό χαλαρωτικά λουλούδια και φυτά. “Η φωτιά μέσα σε λίγα λεπτά σβήνει, οπότε το νερό παραμένει σε μια υψηλή θερμοκρασία ιδανική ώστε να μην καεί κανείς. Η εμπειρία είναι απόλυτα χαλαρωτική και σίγουρα θα το ξαναέκανα!”, δηλώνει επισκέπτης του καυτού μπάνιου.

Μια χύτρα έτοιμη για… μαγείρεμα! Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: INSIDER

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις