Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Η συγκινητική μεταμόρφωση ενός άστεγου άνδρα

Η συγκινητική μεταμόρφωση ενός άστεγου άνδρα

Το πείραμα που άλλαξε την εξωτερική εμφάνιση του Jim Wolf, έμελλε να του αλλάξει ολόκληρη τη ζωή… Δείτε το βίντεο με την απίστευτη μεταμόρφωσή του.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Degage Ministries αποφάσισε να κάνει ένα εγχείρημα με σκοπό να βοηθήσει τους άστεγους που ζουν στην Αμερική. Ο βετεράνος Jim Wolf δέχτηκε να συμμετάσχει στο πείραμα.

Ταλαιπωρημένος από τον εθισμό του στο αλκοόλ και μη έχοντας σπίτι και εισόδημα, ο Jim ζούσε χρόνια στο δρόμο. Οι υπεύθυνοι τού πρόσφεραν την περιποίηση που είχε ανάγκη και την ψυχολογική ανάταση που χρειαζόταν για να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Μετά από ένα ζεστό μπάνιο, κούρεμα και ξύρισμα, ο Jim είδε τον εαυτό του αλλαγμένο στον καθρέφτη και η συγκίνησή του ήταν φανερή.

Ο οργανισμός βοηθά 400 με 500 άτομα ανά τον κόσμο, καθημερινά. Προσφέρει φροντίδα και ελπίδα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Προμήθειες φαγητού, φάρμακα και προϊόντα υγιεινής παρέχονται σε ανθρώπους που βρίσκονται στο δρόμο. “Μπορεί η βοήθειά μας να μοιάζει απλή, όμως αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν τίποτα δεδομένο. Τα απλά πράγματα είναι κάποιες φορές αυτά που κάνουν θαύματα…”, γράφει στη περιγραφή του βίντεο.

Σήμερα, ο Jim μετρά 4 χρόνια χωρίς αλκοόλ, έχει σπίτι και δουλειά. Σίγουρα λοιπόν στην περίπτωση του Jim, ο οργανισμός έκανε το θαύμα του!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: RobBlissCreative

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις