Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τα 10 πιο επικίνδυνα ζευγάρια της ανθρώπινης ιστορίας

Τα 10 πιο επικίνδυνα ζευγάρια της ανθρώπινης ιστορίας

Αυτά τα ζευγάρια καλό θα ήταν να μη τύχει να τα γνωρίσετε ποτέ από κοντά! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

Ζευγάρια που σκότωσαν τα ίδια τους τα παιδιά. Ζευγάρια που τους ένωσε το πάθος τους να σκοτώνουν. Ζευγάρια που έβαλαν τις φαντασιώσεις τους πάνω από όλα και από όλους. Ένα βίντεο συγκεντρώνει τα δέκα πιο επικίνδυνα ζευγάρια της ανθρώπινης ιστορίας. Η ιστορία πέντε εκ των οποίων, σοκάρει…

Ο Fred και η Rosemary West ερωτεύτηκαν ο ένας στον άλλον το πάθος τους για εγκλήματα… Γνωρίστηκαν το 1968 όταν αυτή ήταν μόλις 15 χρονών. Μαζί σκότωσαν πάνω από 12 άτομα, ενώ ανάμεσα τους, τα ίδια τους τα παιδιά. Το 1994 o Fred συνελήφθη και μετά τις κατηγορίες αυτοκτόνησε, ενώ η Rosemary είναι ακόμα στη φυλακή και εκτίει την ποινή της.

Αγνοούμενη ήταν από το 1991 έως το 2009, η 11χρονη Jaycee Dugard. Ο Philip Garrido την είχε κρύψει στην αυλή του σπιτιού του για να την χρησιμοποιεί για τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις, ενώ η σύντροφός του, Nancy, της έφερνε φαγητό και την φρόντιζε. Το 1976, ο Philip συνελήφθη για απαγωγή και βιασμό. Όσο ήταν στη φυλακή η Jaycee έφερε στον κόσμο τα δύο παιδιά του Philip και σήμερα προσπαθεί να ξεπεράσει τα παιδικά τραύματα της.

Εκείνος οδοντίατρος και εκείνη δασκάλα… Ο Roman Podkopaev και η Inessa Tarverdiyeva διψούσαν για εύκολο χρήμα. Μαζί έκαναν πάνω από 30 ληστείες και τις αντιμετώπιζαν σαν μία φυσιολογική μέρα δουλειάς. Πολλοί δηλώνουν ότι “εγκέφαλος” ήταν η Inessa. Πέθαναν και οι δύο σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς σε μία τους ληστεία.

Ο Alvin και η Judith Neely έμοιαζαν σαν ένα φυσιολογικό ζευγάρι. Η αλήθεια όμως απείχε πολύ από την πραγματικότητα. Μαζί, απήγαγαν την 13χρονη Lisa από ένα εμπορικό κέντρο στη Georgia τον Σεπτέμβριο του 1982. Αμέσως, την πήγαν σε ένα μοτέλ για να την βασανίσουν και να την βιάσουν μέχρι τελικά να την σκοτώσουν.

Ενώ οι περισσότερο έφηβοι είναι έξω και διασκεδάζουν, ο 19χρονος Charles Starkweather και η 14χρονη Caril Ann Fugate σκότωναν ανθρώπους στη Νεμπράσκα. Από τον Δεκέμβριο του 1957 μέχρι τον Ιανουάριο του 1958, το ζευγάρι ευθύνεται για 11 δολοφονίες, μεταξύ των οποίων και συγγενών τους. Θανατική ποινή επήλθε για τον άνδρα, ενώ η Caril καταδικάστηκε σε 17,5 χρόνια φυλάκισης. Η ταινία Natural Born Killers είναι εμπνευσμένη από την ιστορία τους.

Πηγή βίντεο:Watchmojo.com

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις