Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Τα 10 πιο περίεργα ξενοδοχεία του κόσμου! Ποια πρέπει να επισκεφτείτε στη ζωή σας [vid]

Τα 10 πιο περίεργα ξενοδοχεία του κόσμου! Ποια πρέπει να επισκεφτείτε στη ζωή σας [vid]

Τα πιο περίεργα ξενοδοχεία του κόσμου που πρέπει να επισκεφτείτε. Δείτε που βρίσκονται και τι το ιδιαίτερο έχουν που τα κάνουν μοναδικά!

Το ένα σε σχήμα φούσκας, το άλλο σε σχήμα αεροπλάνου, όλα περίεργα, όλα όμως ξενοδοχεία! Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει τα πιο απίστευτα ξενοδοχεία που πρέπει να επισκεφτείτε έστω και μια φορά στη ζωή μας και αγνοείτε πλήρως την ύπαρξή τους.

Σε ένα ξενοδοχείο του 1930 της Κένυα οι θαμώνες δεν τρώνε μόνοι τους… Κάνουν guest εμφάνιση οι καμηλοπαρδάλεις της περιοχής! Καλά ακούσατε! Τα χαριτωμένα αυτά ζώα γέρνουν τον λαιμό τους στα ανοιχτά παράθυρα και… κλέβουν το πρωινό των τουριστών!

Σε περίπτωση που βρεθείτε στη Βρετανική Κολομβία μην παραλείψετε να μείνετε στα καταλύματα Free Spirit Spheres. Πρόκειται για διαμονή σε δωμάτιο με σχήμα σφαιρικό, το οποίο αιωρείται πιασμένο από κλαδιά μεγάλων και ψηλών δέντρων. Ριψοκίνδυνο αλλά εντυπωσιακό…

Ακόμη πιο ψηλά “πετάτε” με το Hotel Costa Verde στην Κόστα Ρίκα όπου το δωμάτιο είναι ένα παλιό… αεροπλάνο. Συγκέντρωσαν τα κομμάτια ενός παλιού αεροσκάφους της αεροπορικής εταιρείας South Africa Air και κατάφεραν να φτιάξουν ένα από τα πιο περίεργα καταλύματα του κόσμου.

Και στην Ιαπωνία όμως έκαναν το… θαύμα τους και δεν θα μπορούσε να έχει σχέση με τίποτα άλλο, παρά με την τεχνολογία. Σε ένα ξενοδοχείο στο Ναγκασάκι, όλο το προσωπικό αποτελείται από ρομπότ. Ρομπόρ σερβιτόροι, ρομπότ στην ρεσεψιόν, ρομπότ παντού!

Και αν όλα αυτά δεν σας φαίνονται μέχρι τώρα πολύ περίεργα, αξίζει να δείτε το νούμερο ένα περίεργο ξενοδοχείο του κόσμου που βρίσκεται στην Τανζανία.

Δείτε το βίντεο με τα 10 πιο περίεργα ξενοδοχεία του κόσμου:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε