Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ταμίας άρπαξε μωρό λίγο πριν η μαμά του καταρρεύσει

Ταμίας άρπαξε μωρό λίγο πριν η μαμά του καταρρεύσει

Η ταμίας της έλεγε πόσο χαριτωμένο είναι το μωράκι της, εκείνη όμως δεν φαινόταν και πολύ καλά… Η άμεση αντίδρασή της έσωσε το μωρό.

Μόλις είχε ανοίξει το μαγαζί της στην πόλη Denver του Κολοράντο η Rebecca Montano και όλα κυλούσαν ομαλά, όμως αυτή δεν ήταν μία συνηθισμένη μέρα σαν όλες τις άλλες.

Η Rebecca ήταν έτοιμη να εξυπηρετήσει τους πρώτους της πελάτες, εκ των οποίων, μία νεαρή μητέρα με το μωρό της. Η μητέρα πήγε στο ταμείο για να πληρώσει τα προϊόντα που θα αγόραζε, όμως κανείς δεν περίμενε τι θα ακολουθούσε.

Το μωρό αμέσως τράβηξε το βλέμμα της Rebecca και εξέφρασε στη μητέρα πόσο όμορφο και χαμογελαστό είναι. Εκείνη όμως δεν αντέδρασε φυσιολογικά. Δεν της απάντησε και το βλέμμα της φαινόταν χαμένο. Η νεαρή μητέρα δεν την απέφυγε επίτηδες, απλά είχε αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις της.

Τα μάτια της πήγαν να κλείσουν τελείως και λίγο πριν χάσει την ισορροπία της, η Rebecca άρπαξε το μωρό για να μην πέσει μαζί με τη μητέρα της. Αμέσως, η ταμίας ζήτησε βοήθεια από τους υπόλοιπους πελάτες και κάλεσε ασθενοφόρο. Η άτυχη μητέρα έλαβε τις πρώτες βοήθειες και βρήκε και πάλι τις αισθήσεις της. Άτυχη μεν, αλλά τυχερή δε χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της Rebecca…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Associated Press

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις