Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τεξανή ξύπνησε μετά το χειρουργείο και από τότε μιλά με βρετανική προφορά

Τεξανή ξύπνησε μετά το χειρουργείο και από τότε μιλά με βρετανική προφορά

Όλοι νόμιζαν ότι υποκρινόταν, όμως η περίπτωση της είναι πέρα για πέρα αληθινή. Αμερικανίδα ξύπνησε μετά από χειρουργική επέμβαση και έκτοτε έχει βρετανική προφορά.

Η Lisa Alamia, μητέρα τριών παιδιών, υπεβλήθη σε μία χειρουργική επέμβαση ρουτίνας. Όταν ξύπνησε και έφυγε η επίδραση της αναισθησίας, η νεαρή μητέρα δεν μιλούσε με τον ίδιο τρόπο…

Αν ακούσετε πώς μιλάει τώρα η Lisa, δεν θα πιστέψετε ότι η καταγωγή της είναι από το Τέξας. Γιατί; Γιατί η προφορά της είναι βρετανική! Από τη στιγμή που ξύπνησε μετά την επέμβαση το 2015, η Τεξανή μιλά σαν Βρετανή μέχρι σήμερα.

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς γίνεται αυτό και τα παιδιά της θεωρούν ότι υποκρίνεται. Η ίδια όμως δηλώνει ότι η περίπτωσή της είναι πέρα για πέρα αληθινή. “Στην αρχή ήμουν πολύ μπερδεμένη! Δεν ήξερα γιατί μιλάω έτσι… Δεν μπορώ όμως να το αποφύγω!”, δηλώνει η ίδια.

Και συμπληρώνει: “Δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία. Μία φορά έφυγα εκτός Τέξας και πήγα στο Νέο Μεξικό. Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν από πού προέρχεται αυτή η βρετανική προφορά μου!”.

Παγκοσμίως, έχουν καταγραφεί 100 περιπτώσεις αλλαγής προφοράς ή γλώσσας μετά από χειρουργικές επεμβάσεις ή μετά από κώμα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: ABC News

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις