Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Τι λέει το αγαπημένο σας χρώμα για την προσωπικότητά σας

Τι λέει το αγαπημένο σας χρώμα για την προσωπικότητά σας

Το αγαπημένο σας χρώμα αποκαλύπτει πολλά παραπάνω στοιχεία για την προσωπικότητά σας από όσα νομίζετε… Δείτε το βίντεο.

Μπορεί κάποιοι να μην το γνωρίζετε, όμως σύμφωνα με ειδικούς, το αγαπημένο χρώμα στην γκαρνταρόμπα σας δηλώνει πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα σας. Είτε είστε λάτρης του μαύρου, είτε του άσπρου, τα χρώματα ερμηνεύουν πολλά για την προσωπικότητά σας.

Το μαύρο είναι ένδειξη κύρους, δύναμης και εξυπνάδας. Αυτοί οι άνθρωποι είναι συνήθως ιδιαίτερα ευαίσθητοι και προσπαθούν να το κρύψουν. Το καφέ είναι το χρώμα της Γης. Φανερώνει αξιοπιστία και σταθερότητα. Συχνά αυτοί οι άνθρωποι είναι συντηρητικοί και απαιτητικοί από τους γύρω τους.

Αν αγαπημένο σας χρώμα είναι το μπλε, τότε είστε ανεξάρτητοι, αποδοτικοί και έχετε αυτοπεποίθηση. Για αυτό, τα κοστούμια έχουν συνήθως μπλε σκούρο χρώμα και επίσης, για αυτό, το μπλε πουκάμισο είναι ιδανικό για μία συνέντευξη, σύμφωνα με ψυχολόγους.

Έρευνα του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πράσινο είναι ένα χρώμα που ηρεμεί. Ο λόγος είναι ότι το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης και συμβολίζει έναν άνθρωπο με ευγένεια και ζεστή καρδιά.

Αν είστε λάτρης του μωβ χρώματος, είστε άνθρωπος που αγαπά την εξουσία και τα λεφτά. Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους. Οι άνδρες λατρεύουν τις γυναίκες που φορούν κόκκινα ρούχα. Παρόλ’ αυτά το κόκκινο φανερώνει και ένα άτομο που μπορεί να είναι εγωκεντρικό ή που είναι επιρρεπής σε εθισμούς.

Το κίτρινο είναι το χρώμα του ήλιου και της ευτυχίας. Το χρώμα αυτό αυξάνει τη σεροτονίνη στον οργανισμό και συνδέεται με την καλή διάθεση. Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που τραβάει την προσοχή, για αυτό και πολλές φορές χρησιμοποιείται σε διαφημίσεις και προιόντα. Αν είστε λάτρης του κίτρινου, είστε δραστήριοι άνθρωποι, κάνετε όνειρα, αγαπάτε τις περιπέτειες και τα ταξίδια.

Το άσπρο, όπως μπορείτε να φανταστείτε συμβολίζει την αγνότητα, την αθωότητα, τη λιτότητα και την ελευθερία. Όσοι φορούν συχνά άσπρο είναι αισιόδοξοι και οργανωτικοί. Το πάθος τους για καθαριότητα είναι το σήμα κατατεθέν τους!

Το ροζ – το απόλυτο κοριτσίστικο χρώμα – συμβολίζει την ηρεμία και την γαλήνη. Αν φοράτε συχνά ροζ, είστε ρομαντική ψυχή και αγαπάτε να υπηρετείτε τους άλλους. Από την άλλη, το πορτοκαλί, δείχνει έναν άνθρωπο που αγαπά τη ζωή, δεν τον αγχώνουν οι αλλαγές και παρόλο που πολλές φορές μπορεί να χάνει την ψυχραιμία του, στις δύσκολες στιγμές επιστρατεύει τη λογική.

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το γκρι, είστε άνθρωπος της ισορροπίας. Το γκρι φανερώνει ωριμότητα και όποιος το φορά συχνά, είναι αυτό που λέμε, “ήρεμη δύναμη!”. Δεν του αρέσει να τραβά την προσοχή και προτιμά να ζει μια  ζωή με ασφάλεια και ηρεμία. Απεναντίας, όσοι λατρεύουν το ασήμι και το χρυσό στα ρούχα και τα αξεσουάρ, είναι άνθρωποι που αγαπούν να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν χάρισμα και λάμπουν όπως τα ρούχα τους.

Πηγή βίντεο:BRIGHT SIDE

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις