Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Την απάτησε ο άνδρας της επειδή ήταν παχύσαρκη! Δείτε πώς τον εκδικήθηκε

Την απάτησε ο άνδρας της επειδή ήταν παχύσαρκη! Δείτε πώς τον εκδικήθηκε

Της είπε ότι την απάτησε επειδή είναι “χοντρή”. Εκείνη έχασε κιλά και πήρε την καλύτερη εκδίκηση…

Η απιστία είναι ένα πολύ ψυχοφθόρο ενδεχόμενο για τα ζευγάρια και είναι δύσκολο για τον κάθε άνθρωπο να το ξεπεράσει. Για την 25χρονη Lisseth Exposito από το Kent αυτό το γεγονός, την έκανε να ξεπεράσει τον ίδιο της τον εαυτό…

Η Lisseth άρχισε να παίρνει κιλά όταν έμεινε έγκυος και μαζί με τον άνδρα της, Jose έτρωγαν συνέχεια junk food. Ο σύζυγός της είχε την τύχη να μη πάρει κιλά, εκείνη όμως πήρε εύκολα κιλά, τα οποία δεν μπορούσε να χάσει.”Έβλεπα τον Jose και καταλάβαινα ότι με κοιτά και με σιχαίνεται. Δεν είχα τη δύναμη εκείνη την περίοδο να χάσω κιλά, η αυτοπεποίθησή μου είχε πέσει πολύ χαμηλά. Έτρωγα 4.000 θερμίδες την ημέρα”, δήλωσε η ίδια.

Και συνέχισε: “Όταν βρήκα μηνύματα στο κινητό του με άλλες κοπέλες και κατάλαβα ότι με απατά, τότε η απάντησή του ήταν ότι αυτό που φταίει, είναι τα κιλά μου. Μου φώναζε συνέχεια ότι είμαι χοντρή”.

Τότε, ήταν που αποφάσισε να πάρει διαζύγιο και να αφήσει πίσω τον άνδρα που την στενοχώρησε όσο κανένας άλλος σε ολόκληρη τη ζωή της. Αποφασισμένη πια, ξεκίνησε διαίτα και σταθερά άρχισε να χάνει κιλά. Όταν ο Jose είδε την μεταμόρφωσή της και της ζήτησε να τα ξαναβρούν, τότε ήταν πολύ αργά…

“Δεν θα μπορούσα να πάρω καλύτερη εκδίκηση και με τίποτα δεν θα τον δεχόμουν πίσω”, δηλώνει όλο αυτοπεποίθηση η Lisseth Exposito που έχασε 56 ολόκληρα κιλά.

Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε