Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Την…κατάπιε το πεζοδρόμιο – Πώς κατάφερε να τη σώσει ο οδηγός ταξί [vid]

Την…κατάπιε το πεζοδρόμιο – Πώς κατάφερε να τη σώσει ο οδηγός ταξί [vid]

Από θαύμα σώθηκε αυτό το κοριτσάκι… Ταξιτζής είδε με τα ίδια του τα μάτια να την καταπίνει κυριολεκτικά το πεζοδρόμιο!

Ένα απίστευτο περιστατικό σόκαρε εκατοντάδες περαστικούς σε κεντρικό δρόμο της Κίνας, πριν μερικά χρόνια. Πεζοδρόμιο “ρούφηξε” ένα άτυχο κοριτσάκι! Ευτυχώς, σώθηκε χάρη στον οδηγό ταξί που την είδε τυχαία.

Οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος μπροστά από το σημείο που έγινε το περιστατικό, κατέγραψε τι ακριβώς συνέβη. Το κοριτσάκι περπατάει στο πεζοδρόμιο όταν ξαφνικά κομμάτι του ξεκολλάει, με αποτέλεσμα η άτυχη μικρή να πέσει κάτω. Για καλή της τύχη, ένας οδηγός ταξί που πέρασε από εκείνο το σημείο τυχαία, έτυχε να τη δει και αμέσως έσπευσε να τη βοηθήσει.

Την ρώτησε αν είναι καλά για να δει αν ζει και δεν λάμβανε καμία απάντηση. Κατέβηκε κάτω και βρήκε το κοριτσάκι να τρέμει από τον φόβο του, αλλά ευτυχώς δεν έφερε σοβαρά τραύματα. Λίγο μετά, ήρθε η αστυνομία και απεγκλώβισε τον οδηγό ταξί και το κοριτσάκι που ήταν… τυχερό μέσα στην ατυχία του.

“Έπαθα σοκ όταν της μιλούσα και δεν απαντούσε. Ένιωσα ότι ήταν καθήκον μου να την βρω εκεί κάτω για να δω τι συμβαίνει. Ήταν απίστευτο το πώς έπεσε”, δηλώνει σε τηλεοπτική εκπομπή ο οδηγός ταξί.

Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε