Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Την κορόιδευαν για το σημάδι στο πρόσωπό της. Τώρα είναι το σήμα κατατεθέν της στο μόντελινγκ

Την κορόιδευαν για το σημάδι στο πρόσωπό της. Τώρα είναι το σήμα κατατεθέν της στο μόντελινγκ

Δεχόταν bullying από μικρή για το μαύρο σημάδι στο πρόσωπό της. Τώρα δουλεύει σε γνωστό πρακτορείο μοντέλων!

Η 24χρονη Mariana Mendes είναι μοντέλο και βοηθός styling σε περιοδικά και πασαρέλες. Πάνω από όλα είναι διάσημη γιατί έχει χαράξει τον δικό της δρόμο σε αυτό που αποκαλούν “πρότυπα ομορφιάς”.

Η Mariana Mendes μεγάλωσε με τα δικά τη στάνταρς ομορφιάς. Μπορεί από μικρή να δεχόταν bullying για το μαύρο σημάδι στο πρόσωπό της, ξέρει όμως πολύ καλά ότι αυτό είναι που την κάνει ιδιαίτερη. Aυτό το σημάδι έμαθε από μικρή να το αγαπά και να αυξάνει, παρά να μειώνει την αυτοπεποίθησή της.

Η 24χρονη Mariana είναι η εξαίρεση στον κανόνα…  Ξέρει ότι ξεχωρίζει από τον περίγυρό της και φρόντισε να αγαπά τις ατέλειες της και να τις αναδεικνύει. Προσέγγισε γνωστό πρακτορείο μοντέλων και τώρα διανύει την καλύτερη περίοδο τη ζωή της, κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα. Είναι μοντέλο και πρότυπο για πολλά κορίτσια εκεί έξω που φοβούνται τις ατέλειές τους.

“Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με κοιτούν περίεργα ή φοβούνται μήπως είναι κάτι που θα κολλήσουν ή καταλαβαίνω ότι αηδιάζουν. Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου! Είμαι πολύ περήφανη για αυτό που είμαι και χωρίς το σημάδι μου, δεν θα ήμουν η ίδια”, δηλώνει το νεαρό μοντέλο.

Το μαύρο σημάδι πρόκειται για έναν μεγάλο σπίλο (συγγενή μελανοκυτταρικό νεύρο). Σύμφωνα με το Iatropedia.gr, οι σπίλοι (κοινώς ελιές) είναι καλοήθεις αθροίσεις κυττάρων δερματικής προέλευσης με ποικίλα χαρακτηριστικά. Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι αναγνωρίζουν ως σπίλους τους προερχόμενους από μελανοκύτταρα (μελανοκυτταρικοί σπίλοι) εντούτοις υπάρχουν και πολλές άλλες κατηγορίες. Οι συγγενείς μελανοκυτταρικοί σπίλοι υπάρχουν από τη γέννηση ή εμφανίζονται λίγο μετά και διακρίνονται σε μικρούς, μεσαίους και μεγάλους (με διάμετρο πάνω από 20 εκατοστά). 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε