Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Της έδωσε φιλοδώρημα 100 δολαρίων και αυτή δεν πίστευε στα μάτια της!

Της έδωσε φιλοδώρημα 100 δολαρίων και αυτή δεν πίστευε στα μάτια της!

Βετεράνος αποφάσισε να φτιάξει τη μέρα μιας εργαζόμενης και να της χαρίσει φιλοδώρημα 100 δολαρίων! Η αντίδραση της είναι εκπληκτική!

“Σήμερα θέλω να φτιάξω τη μέρα κάποιου περαστικού!”, φαίνεται να λέει ο βετεράνος του παρακάτω βίντεο που είναι αποφασισμένος να χαρίσει χαμόγελο σε μία ανυποψίαστη εργαζόμενη.

“Δούλευα για χρόνια σε ταχυφαγείο και ένα είναι σίγουρο. Η δουλειά εκεί είναι πολύ δύσκολη και οι ώρες περνούν πολύ αργά. Παρόλο που δούλευα πολύ καιρό, κανείς ποτέ δεν μου έδωσε φιλοδώρημα, όσο ευγενικός και εξυπηρετικός και αν ήμουν”, δηλώνει ο ίδιος λίγο πριν φτάσει σε γνωστό fast food της περιοχής.

Ο βετεράνος ήταν αποφασισμένος να δώσει φιλοδώρημα στην κοπέλα που δουλεύει εκεί και τον εξυπηρέτησε. Μόλις την ρωτά αν δέχονται φιλοδωρήματα, εκείνη του απαντά “ναι” και στη συνέχεια αυτός βγάζει από την τσέπη του 100 δολάρια!

“Παναγία μου! Αυτά είναι πάρα πολλά λεφτά! Δεν μπορώ να τα δεχτώ! Θα κλάψω!”, φωνάζει έκπληκτη η εργαζόμενη με τον ίδιο να την παροτρύνει να τα πάρει από τα χέρια του. Εκείνη τα πήρε με χαρά και δεν ήξερε πώς να τον ευχαριστήσει.

Στη συνέχεια, ο βετεράνος πλήρωσε και την παραγγελία του πίσω αμαξιού δίχως να ξέρει ποιοι ήταν μέσα, και πρόσφερε λεφτά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα. “Δεν με ενδιαφέρει να δίνω τα λεφτά μου αλλού αν ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα χρειάζονται περισσότερο από εμένα”, συμπληρώνει στο βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=NhwoCWeLLwI

Πηγή βίντεο: SoldierNeale64

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις