Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Της έκανε ξανά πρόταση γάμου στ’ αποκαΐδια του σπιτιού τους

Της έκανε ξανά πρόταση γάμου στ’ αποκαΐδια του σπιτιού τους

Με ό,τι είχε απομείνει από το δαχτυλίδι που της είχε κάνει πρόταση γάμου ο Ισου Ράο έπεσε στα γόνατα μπροστά στην αγαπημένη του και ορκίστηκε και πάλι αιώνια αγάπη στην Λάουρα στη Νότια Καλιφόρνια.

Η σκηνή αυτή έκανε τον γύρο του κόσμου με φόντο τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια. Ο Ισου και η Λάουρα είχαν παντρευτεί πριν από 8 μήνες και επέστρεψαν σε ό,τι είχε απομείνει από το σπίτι τους στην Γκολέτα στην Σάντα Μπαρμπαρα για να ψάξουν για τα δαχτυλίδια τους. Το σπίτι κάηκε ολοσχερώς όπως και άλλα 9 από την φωτιά που στο πέρασμά της κατέστρεψε τα πάντα.

Ο Ισου βρήκε τα δαχτυλίδια τους στις στάχτες εκτιμώντας την θέση που τα είχαν αφήσει. Η Λάουρα το βράδυ που ξέσπασε η φωτιά έβγαζε πάντα το δαχτυλίδι της και το έβαζε στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι. Όταν κατάλαβαν ότι κινδύνευε η ζωή τους το μόνο που σκέφτηκαν ήταν πως θα έσωζαν τις δυο κόρες του Ισου 12 και 14 ετών, τρια σκυλιά και μια γάτα.

«Είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Είναι εκείνη που κρατάει δεμένη την οικογένειά μας και την λατρεύω», είπε ο Ισου. Η Λάουρα έβαλε τα κλάματα με την κίνηση του αγαπημένου της και την φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου τράβηξε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής της Σάντα Μπάρμπαρα.

 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις