Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Της έκανε πρόταση γάμου και το δαχτυλίδι έπεσε στη λίμνη!

Της έκανε πρόταση γάμου και το δαχτυλίδι έπεσε στη λίμνη!

Χαμένο πήγε το φρεσκοαγορασμένο δαχτυλίδι αρραβώνων, αφού έπεσε στη λίμνη μόλις έγινε η πρόταση γάμου. Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του ζευγαριού.

Γονατίζει… την κοιτά στα μάτια… ανοίγει το κουτάκι και… τσουπ! Πάει το δαχτυλίδι! Ο Seth Dixon στάθηκε λίγο έως… πολύ άτυχος, όταν έκανε πρόταση γάμου στην καλή του.

Μετά από τέσσερα χρόνια δυνατής σχέσης, ο Seth Dixon αποφάσισε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσει το χέρι της καλής του, Ruth Salas. Ένα Σάββατο λοιπόν την πήγε σε ένα γραφικό μέρος στο πάρκο Loose Park του Kansas City.

Όλα ήταν τέλεια σχεδιασμένα μέχρι τη στιγμή που άνοιξε το κουτί για να της δώσει το δαχτυλίδι αρραβώνων. Το κουτί άνοιξε απότομα και ο ήχος του δαχτυλιδιού που έπεσε στη λίμνη αναστάτωσε το ζευγάρι. Η μέλλουσα νύφη δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι έγινε και άρχισε να βάζει τα γέλια. Ο σύντροφός της όμως που είχε ξοδέψει 3.000 δολάρια για το δαχτυλίδι, δεν έβρισκε το γεγονός καθόλου αστείο…

Πάντως η Ruth είπε το πολυπόθητο “ναι”, τώρα το ζευγάρι ετοιμάζει τον γάμο του και τα… λεφτά για το καινούργιο δαχτυλίδι! Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Storyful Rights Management

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις