Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Το πρώτο δωμάτιο ξενοδοχείου αλά… Κωνσταντίνου & Ελένης βρίσκεται στο Λονδίνο!

Το πρώτο δωμάτιο ξενοδοχείου αλά… Κωνσταντίνου & Ελένης βρίσκεται στο Λονδίνο!

O σχεδιαστής της Katy Perry, Johnny Wujek, χώρισε σε δύο μέρη ένα όμορφο δωμάτιο του ξενοδοχείου Curtain Hotel, και το έκανε… σκηνικό Κωνσταντίνου & Ελένης.

Όλοι λατρέψαμε την αντίθεση στο σπίτι της θρυλικής σειράς Κωνσταντίνου & Ελένης με τον καθηγητή Βυζαντινολογίας να επιλέγει για τη μισή μεριά του σπιτιού πιο συντηρητικό στυλ επίπλωσης και πραγμάτων με μουντά χρώματα στους τοίχους και την Ελένη να διαμορφώνει το χώρο της σε πιο… ροκ και νεανικό στυλ.

Κάτι παρόμοιο προσπάθησε να εφαρμόσει και ο σχεδιαστής της Katy Perry, Johnny Wujek στο όμορφο δωμάτιο του ξενοδοχείου Curtain Hotel χωρίζοντας ουσιαστικά τον χώρο σε δύο μέρη. Η σουίτα φέρει το όνομα «So Extra So Chic» και μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα του επισκέπτη.

Ακόμη και το κρεβάτι είναι χωρισμένο… στα δύο με τη μία πλευρά να επιδιώκει το μέγιστο στη διακόσμηση και την άλλη να είναι πιο μινιμαλιστική.

Αν βέβαια το ζευγάρι τσακώνεται ήδη στο σπίτι του για το ποια πλευρά θα πάρει στο κρεβάτι, η συγκεκριμένη σουίτα αποτελεί έναν ακόμη λόγο για… διαφωνίες.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις