Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Τον απάτησε και έστησε ολόκληρο πάρτι για να την παγιδεύσει! Την έκανε ρεζίλι στο Ίντερνετ!

Τον απάτησε και έστησε ολόκληρο πάρτι για να την παγιδεύσει! Την έκανε ρεζίλι στο Ίντερνετ!

Που να περίμενε αυτή η γυναίκα ότι όταν ο σύντροφός της της έκανε αυτήν την έκπληξη θα ήταν στην πραγματικότητα μια μεγάλη παγίδα. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

Ήταν η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όταν αυτός ο άνδρας είπε στη σύντροφό του ότι της ετοιμάζει μία μεγάλη έκπληξη για το βράδυ στο σπίτι. Εκείνη ενθουσιάστηκε και περίμενε πώς και πώς να φτάσει το βράδυ για να δει την έκπληξη που της ετοίμασε το αγόρι.

Ποιος το περίμενε όμως ότι η ημέρα των ερωτευμένων θα καταλήξει σε ημέρα των χωρισμένων. Ο νεαρός παίζει τον ρόλο του καλά. Έχει στολίσει το σαλόνι με τριαντάφυλλα και λούτρινα για να κάνει ατμόσφαιρα. Η σύντροφός του τού χτυπά το κουδούνι. Εκείνος με ένα τεράστιο χαμόγελο της ανοίγει την πόρτα και καταγράφει τις στιγμές τους με την κάμερα του κινητού του.

Εκείνη δακρύζει από συγκίνηση με όλα αυτά που είχε ετοιμάσει το αγόρι της αποκλειστικά για αυτήν. “Περίμενε, έχω άλλη μια έκπληξη για εσένα!”, την προειδοποιεί ο σύντροφός της που είχε στήσει ένα ύπουλο σχέδιο για να την παγιδεύσει. Της δένει τα μάτια με μία γραβάτα και ύστερα, της φέρνει ένα ντοσιέ με εκτυπωμένα screenshots από ερωτικές συνομιλίες στο facebook της συντρόφου του και ενός τρίτου προσώπου. 

“Βγάλε την γραβάτα!”, της λέει και εκείνη αμέσως αντικρίζει τον φάκελο με αμηχανία βλέποντας το όνομα του τρίτου προσώπου και τα μηνύματα τους που επιβεβαιώνουν την παράνομη σχέση τους. “Πάρτα! Καλά να πάθεις! Είναι screenshots από συνομιλίες σου που φαίνεται ότι με απάτησες! Θα σε κάνω διάσημη σε όλο το Youtube με αυτό που έκανες! Σήκω τώρα και φύγε από το σπίτι μου!”, φωνάζει ο άνδρας με την ίδια να τα έχει χαμένα και να μη ξέρει πώς να αντιδράσει…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: ok

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις