Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τον κλείδωσαν κατά λάθος μέσα στο γυμναστήριο – Το βίντεο με τις εκατομμύρια προβολές

Τον κλείδωσαν κατά λάθος μέσα στο γυμναστήριο – Το βίντεο με τις εκατομμύρια προβολές

Κανείς δεν πήρε είδηση ότι είχε μείνει ακόμα μέσα στο γυμναστήριο αυτός ο άνδρας. Με την κάμερα του κινητού του κατέγραψε την απόδραση του!

Απόδραση από φυλακές έχουμε ακούσει πολλές φορές, απόδραση όμως από γυμναστήριο, πρώτη φορά ακούμε! Το συμβάν έλαβε μέρος σε ένα γυμναστήριο του Λος Άντζελες.

Ο 20χρονος Kevin Almeida χαλάρωνε στο τζακούζι του γυμναστηρίου και κανείς δεν είχε πάρει είδηση ότι βρισκόταν εκεί. Έτσι, όταν είχε φτάσει πια η ώρα για να φύγει ο υπάλληλος του γυμναστηρίου και να κλειδώσει την πόρτα, ο Kevin εγκλωβίστηκε μέσα.

Ξαφνικά την ώρα που ήταν στο τζακούζι, ο νεαρός συνειδητοποίησε ότι όλα τα φώτα ήταν σβηστά και δεν ακουγόταν ούτε κιχ. Σηκώθηκε, αντιλήφθηκε ότι δεν υπήρχε κανείς άλλος στο γυμναστήριο και αντί να καλέσει βοήθεια, άρχισε να καταγράφει τις στιγμές με την κάμερα του κινητού του.

“Νομίζω η πόρτα είναι κλειδωμένη! Δεν το πιστεύω! Είμαι μόνος μου σε ολόκληρο γυμναστήριο!”, λέει ο ίδιος προσπαθώντας να συγκρατήσει τα γέλια του, και συνεχίζει: “Νόμιζα ότι το γυμναστήριο κλείνει στις 11 το βράδυ αλλά μάλλον κλείνει νωρίτερα…”.

Μετά το συμβάν και την απόδρασή του από μία έξοδο κινδύνου που ενεργοποίησε τον συναγερμό, το γυμναστήριο έδιωξε τον Kevin. Ο λόγος ήταν ότι θεώρησαν ότι το βίντεο που έβγαλε στα social media-  και συγκέντρωσε εκατομμύρια προσβολές – προκαλούσε δυσφήμηση.

Δείτε το βίντεο:

Man Gets Locked in Gym and Records His Escape

This guy's Snapchat saga about getting locked inside his gym is hilarious

Gepostet von NowThis am Sonntag, 4. Februar 2018

Πηγή βίντεο: Now This

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις