Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Βάζουν γυαλιά εικονικής πραγματικότητας και βλέπουν ότι σκαρφαλώνουν σκαλωσιές. Δείτε τις αντιδράσεις τους!

Βάζουν γυαλιά εικονικής πραγματικότητας και βλέπουν ότι σκαρφαλώνουν σκαλωσιές. Δείτε τις αντιδράσεις τους!

Γυαλιά εικονικής πραγματικότητας τούς δίνουν την εντύπωση ότι κάνουν ριψοκίνδυνα πράγματα που κόβουν την ανάσα. Οι αντιδράσεις όσων τα δοκίμαζαν ήταν άκρως αστείες!

Ποιος το περίμενε ότι η εικονική πραγματικότητα θα ήταν τόσο τρομακτική… Στο κτίριο “The Shard” η θέα είναι εξωπραγματική από τους ψηλούς ορόφους. Για αυτό, ήταν το ιδανικό σκηνικό για να δοκιμάσουν επισκέπτες στο παιχνίδι της εικονικής πραγματικότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι έβαλαν τα γυαλιά VR (Virtual Reality) και κάθισαν όχι και τόσο… αναπαυτικά σε μια καρέκλα που κινούταν ανάλογα με τις εικόνες του βίντεο που έβλεπαν. Και αν νομίζετε ότι έβλεπαν κάτι για να τους ηρεμήσει κάνετε λάθος, αφού το βίντεο έδινε την εντύπωση ότι κατέβαιναν από μια απότομη τσουλήθρα ή ακόμα και ότι σκαρφάλωναν σε σκαλωσιές που ίσα ίσα χωρούσαν τα πόδια τους.

Η κάμερα χαρίζει εικόνα 360 μοιρών με αποτέλεσμα να προσφέρει την ψευδαίσθηση ενός πραγματικού σκηνικού. Όσοι είχαν υψοφοβία δυσκολεύτηκαν να παραμείνουν ψύχραιμοι. Οι φωνές και οι κραυγές ήταν πολλές, ενώ οι αντιδράσεις τους ξεπέρασαν τις αναμενόμενες. “Νιώθω άρρωστος”, δηλώνει ο πρώτος υποψήφιος που δεν περίμενε ότι η εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας θα ήταν τόσο αληθοφανής.

Το εισιτήριο για την αξέχαστη αυτή εμπειρία κοστίζει περίπου 22 ευρώ! Απολαύστε τις αντιδράσεις τους στο παρακάτω βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε