Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Βγάζει τρίχες παντού – Από ποιο Σύνδρομο πάσχει

Βγάζει τρίχες παντού – Από ποιο Σύνδρομο πάσχει

Το Σύνδρομο από το οποίο πάσχει κάνει αυτήν την κοπέλα να βγάζει τρίχες παντού. Δείτε το βίντεο με την προσωπική της ιστορία…

Η Leah πάσχει από το Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών. Όλοι την έλεγαν φρικιό μέχρι που μία ημέρα άλλαξε τον τρόπο σκέψης της.

“Παλιά ξύριζα όλο μου το σώμα για να μη λένε φρικιό στο σχολείο όμως είδα ότι αυτό ήταν χειρότερο για την έντονη τριχοφυΐα μου. Στο σχολείο με φώναζαν άνδρα και όλα τα αρνητικά σχόλια με έκαναν να νιώθω απαίσια με τον εαυτό μου”, εξομολογείται.

Η νεαρή δε διστάζει να αποκαλύψει ότι η μοναδική της λύση ήταν να φοράει μπλούζες με μακρύ μανίκι και τζιν που να καλύπτει τις γάμπες της. Όταν τελείωσε το σχολείο άρχισε να ξυρίζεται παντού: Στο πρόσωπο, τους γοφούς, στα πόδια, χέρια, μασχάλες και στήθος.

“Ντρεπόμουν για τον εαυτό μου και ένιωθα κάτι λιγότερο από γυναίκα. Το πρώτο μου φιλί το δέχτηκα όταν ήμουν 27 χρονών. Δεν ήξερα πώς να κρυφτώ. Αυτό προκάλεσε προβλήματα στην ψυχική μου υγεία και άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού”. Όλα άλλαξαν όμως το 2015… Τότε είχε ένα τροχαίο και χτυπήθηκε από ένα αμάξι. Οι γιατροί έπρεπε να της βγάλουν τα ρούχα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Εκείνη την περίοδο η Leah γνώρισε τον άνδρα των ονείρων της που μπορεί πλέον να μην είναι μαζί όμως της έκανε καλό στη ψυχολογία της και την αγάπησε για αυτό που είναι. Έκτοτε δεν ντρέπεται να δείξει τον πραγματικό της εαυτό. Βγαίνει έξω με τα ρούχα που θέλει, πάει με μαγιό στην παραλία και μάλιστα δηλώνει ότι αφήνει τις τρίχες της να μεγαλώσουν αφού την κάνουν μοναδική!

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=EL8RpWp_4-c

Πηγή βίντεο: Daily Mail

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις