Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Βίντεο 3 λεπτών περνά ένα ηχηρό μήνυμα για τον ρατσισμό

Βίντεο 3 λεπτών περνά ένα ηχηρό μήνυμα για τον ρατσισμό

Γυναίκα μουσουλμάνα ζητά από αγνώστους να της μεταφράσουν ένα μήνυμα που εστάλη στο κινητό της. Οι απαντήσεις τους στέλνουν ένα σπουδαίο μήνυμα…

Ένα πείραμα κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και στέλνει ένα σπουδαίο μήνυμα για τον ρατσισμό και τη ξενοφοβία. Γυναίκα από το Ιράκ που εργάζεται στην Ολλανδία προσποιείται ότι της ήρθε ένα ρατσιστικό μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο και ζητά από αγνώστους να της το μεταφράσουν.

“Μπορείτε να μου μεταφράσετε αυτό το μήνυμα που εστάλη στο κινητό μου γιατί δεν μιλώ Ολλανδικά;”, ρωτά η γυναίκα στα Αγγλικά. Όλοι ήταν πρόθυμοι να την βοηθήσουν και έμεναν με το στόμα ανοιχτό μόλις διάβαζαν το μήνυμα. “Δεν θα στο μεταφράσω, λέει βλακείες. Είναι φρικτό! Διάγραψε το!”, της πρότειναν οι περισσότεροι.

Το μήνυμα έγραφε: “Είστε ασήμαντοι άνθρωποι και δεν υπάρχει χώρος για σένα στην Ολλανδία. Οι ξένοι πρέπει να φύγουν από τη χώρα μας. Πήγαινε πίσω στην έρημο! Έχεις 3 μέρες να φύγεις από τη χώρα. Όλοι οι μουσουλμάνοι είναι ψεύτες “.

Το παραπάνω μήνυμα περιέχει πραγματικό υλικό από μηνύματα που έχουν δεχτεί οι μετανάστες στην Ολλανδία, ενώ στα περισσότερα βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν συμμετείχαν πραγματικοί παραλήπτες τέτοιων ρατσιστικών μηνυμάτων.

Δείτε το βίντεο με τις συγκινητικές αντιδράσεις του κόσμου:

https://www.youtube.com/watch?v=7EhCy5STpCM

Πηγή βίντεο: HD Sports

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις