Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Βρετανική μπάντα ερμηνεύει το “Κοκοράκι” – Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Βρετανική μπάντα ερμηνεύει το “Κοκοράκι” – Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αυτό το βίντεο θα σας φτιάξει τη διάθεση! Οι The King’s Singers τραγουδούν το αγαπημένο τραγούδι, μικρών και μεγάλων, «Κοκοράκι».

Ποιος δεν ξέρει ή δεν αναπολεί τα παιδικά του χρόνια όταν ακούει το τραγούδι “Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι”… Το γνωστό τραγούδι φαίνεται τώρα επεκτείνεται και εκτός Ελλάδας!

Το βρετανικό group The King’s Singers τραγούδησε το «Κοκοράκι» ακαπέλα και το βίντεο που δημοσίευσαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook κάνει τώρα τον γύρο του διαδικτύου.

Οι The King’s Singers είναι μια μπάντα που ιδρύθηκε το 1968, τα μέλη της ωστόσο αλλάζουν συνεχώς με την πάροδο των ετών. Δεν πρόκειται όμως για μια τυχαία μπάντα… Το 2009 τιμήθηκαν με βραβείο Grammy για το καλύτερο crossover album, Simple Gifts και το 2012 στα ίδια μουσικά βραβεία απέσπασαν το βραβείο για την κατηγορία καλύτερη ερμηνεία από χορωδία.

Το viral βίντεο αριθμεί πάνω από 500.000 προβολές και χιλιάδες αναδημοσιεύσεις. Δείτε το:

To Kokoraki (live)

People often ask us 'have you ever corpsed on stage?'. For me, the answer is (thankfully) no. Or, at least, not yet. But the closest I've come to it is when performing this hilarious arrangement – in Greek – where things can often take unexpected turns! This is a performance of 'To Kokoraki' from the last night of our Summer School in July. [PD]

Gepostet von The King's Singers am Mittwoch, 30. August 2017

Πηγή βίντεο: The King’s Singers

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις