Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Βρήκαν πτώμα άνδρα σε καταψύκτη 10 χρόνια μετά τον θάνατό του – Το απίστευτο σημείωμα που άφησε!

Μινεάπολη

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να δουν αν είναι καλά στην υγεία της μία γυναίκα που δεν είχε δώσει σημεία ζωής, βρήκαν… δύο πτώματα στο σπίτι. Το ένα μάλιστα ήταν επί 10 χρόνια σε έναν καταψύκτη!

Ένα απίστευτο περιστατικό συγκλονίζει την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ τις τελευταίες μέρες, καθώς οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να δουν αν είναι καλά στην υγεία της μία γυναίκα, βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα. Εκτός από το άψυχο κορμί της γυναίκας, βρήκαν νεκρό και τον σύζυγό της μέσα σε καταψύκτη! «Η σύζυγός μου δεν ευθύνεται για τον θάνατό μου» έγραφε ένα σημείωμα που βρέθηκε μαζί με το πτώμα!

Η 75χρονη Jeanne Souron-Mathers που βρέθηκε νεκρή δεν έφερε τραύματα στο σώμα της, αλλά δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη η αιτία θανάτου της, αλλά ούτε και το πότε ακριβώς πέθανε.

Όμως, οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι όταν εντόπισαν το πτώμα του συζύγου της στον καταψύκτη. Όπως, μάλιστα, προέκυψε από την έρευνα ο σύζυγός της είχε πεθάνει πριν περίπου από 10 χρόνια!

Πάνω στο πτώμα του άνδρα, όμως, βρέθηκε και ένα σημείωμα, με ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου 2008, που έγραφε πως η Jeanne δεν ήταν υπεύθυνη για τον θάνατό του. Το σημείωμα έφερε μάλιστα και σφραγίδα συμβολαιογράφου, με τον οποίο επικοινώνησαν οι Αρχές. Εκείνος εξήγησε πως είχε όντως σφραγίσει το συγκεκριμένο σημείωμα πριν χρόνια, αλλά δεν το διάβασε ποτέ.

Η αιτία θανάτου του άντρα επίσης δεν έχει διευκρινιστεί, ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας νοσούσε από θανατηφόρο ασθένεια σε τελικό στάδιο. Τα στοιχεία της αστυνομίας, πάντως, δείχνουν ότι πιθανότητα απεβίωσε την περίοδο μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου του 2009.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η 75χρονη έκρυψε τον θάνατο του συζύγου της προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει συντάξεις και επιδόματα που του αναλογούσαν! Η απάτη που φέρεται να έστησε η γυναίκα, υπολογίζεται ότι κόστισε στο αμερικανικό κράτος, τουλάχιστον 170.000 δολάρια.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις