Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χάλοουϊν 2019: Halloween δραστηριότητες που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Χάλοουϊν 2019: Halloween δραστηριότητες που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Η ημέρα του Halloween με τις μεταμφιέσεις, το trick or treat και τις κολοκύθες είναι αφιερωμένη στα παιδιά!

Ποιες είναι όμως οι δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε μικροί και μεγάλοι και που θα μας βάλουν απευθείας στο Halloween κλίμα;

1. Μάζεμα κολοκύθας! Μπορεί αυτή την περίοδο αρκετά μαγαζιά να έχουν στα προς πώληση προϊόντα τους το δημοφιλές πορτοκαλί λαχανικό, ωστόσο είναι πιο… παραδοσιακό και οικογενειακό να πάρετε το παιδί σας και να πάτε σ’ ένα χωράφι να διαλέξει την κολοκύθα της αρεσκείας του.

2. Άδειασμα και σχεδιασμός κολοκύθας! Σίγουρα η γνωστή έκφραση με το τρομακτικό βλέμμα και το χαμόγελο που παραπέμπει σε… σκανταλιά είναι το πιο διαδεδομένο design του λαχανικού τις τρέχουσες ημέρες, ωστόσο αν αφήνατε το παιδί σας να δημιουργήσει πάνω σε αυτόν τον νόστιμο καμβά, ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα; Μια δοκιμή θα σας δείξει.

3. Face-painting. Γιατί, στο κάτω-κάτω, το Halloween είναι γι’ αυτό! Δεν είναι ανάγκη τα πάντα να αποπνέουν φόβο και τρόμο. Πάρτε τις κατάλληλες μπογιές, δημιουργήστε στα πρόσωπα των παιδιών σας -ή αφήστε τα ίδια να το κάνουν- και ετοιμάστε τις… φωτογραφικές μηχανές!

4. Διακόσμηση Halloween. Εδώ δεν υπάρχουν πολλά για ανάλυση, μόνο μια λίστα για ψώνια. Πολλά μέτρα από πορτοκαλί, μαύρο και ό,τι άλλο χρώμα θέλετε χαρτόνι, μαρκαδόροι, ένα ψαλίδι και θα δείτε το σπίτι σας να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον Κάσπερ το φαντασματάκι και τους φίλους του, ανήμερα του Halloween!

Μερικές πραγματικά μοναδικές ιδέες για παιδικές δραστηριότητες για το Halloween.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις