Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Χάσκι υποφέρει από τη ζέστη και κοιμάται σε κάδο πάγου!

Χάσκι υποφέρει από τη ζέστη και κοιμάται σε κάδο πάγου!

Αυτό το χάσκι αγνοείτο για πολλές ώρες. Τελικά βρέθηκε να δροσίζεται σε κάδο πάγου έτοιμο να πάρει τον υπνάκο του…

Ο σκύλος ράτσας χάσκι είναι μία από τις πιο γνωστές ράτσες σκύλων και θεωρείται ο κατεξοχήν σκύλος των βόρειων κλιμάτων. Όταν έρχονται οι ζέστες, όλοι οι ιδιοκτήτες χάσκι επιβεβαιώνουν τη φύση των σκύλων τους, αφού τα αγαπημένα τους τετράποδα κάνουν ό,τι μπορούν για να αποφύγουν τις υψηλές θερμοκρασίες.

Το απαλό υπόστρωμα παγιδεύει τη θερμότητα του σώματος του σκύλου χάσκι και το εξωτερικό τρίχωμα δεν αφήνει το νερό να φτάσει στο δέρμα. Για αυτό, όταν φτάνει το Καλοκαίρι, τα σκυλιά αυτά υποφέρουν και ψάχνουν συνέχεια έναν τρόπο να δροσιστούν.

Έτσι, όταν ο Mako αγνοείτο για πολλές ώρες σε περιοχή της Ολλανδίας, η οικογένειά του τον έψαξε μέχρι και στον κάδο αποθήκευσης πάγου που είχαν στο σπίτι!

Και όπως μπορείτε να μαντέψετε, εκεί βρέθηκε! “Τον ψάχναμε για ώρες και τελικά τον βρήκαμε στον κάδο πάγο. Είναι έτοιμος να κοιμηθεί!”, δηλώνει η ιδιοκτήτριά του που καταγράφει την απίστευτη στιγμή με την κάμερα του κινητού της.

Το τετράποδο αράζει στον πάγο, χώνει τη μύτη του στα παγάκια και ανακουφίζεται μακριά από τον ήλιο και τη ζέστη!

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/uniladmag/videos/4943130699043283/?hc_ref=ARQZ1ESeK5ZgHYXltCy1OWaOmBcj6f-aVj0jE6YAmBT-kQFPiP7YNqOuJEVp3EdE3c8

Πηγή βίντεο: UNILAD

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις