Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Χόρεψαν με ρόλερς. Οι επικίνδυνες κινήσεις τους άφησαν τους πάντες με ανοιχτό το στόμα!

Χόρεψαν με ρόλερς. Οι επικίνδυνες κινήσεις τους άφησαν τους πάντες με ανοιχτό το στόμα!

Δείτε τα αδέρφια που εντυπωσίασαν στο τάλεντ σόου με την χορογραφία πάνω σε ρόλερς. Κοινό και κριτές έμειναν άφωνοι με τις επικίνδυνες κινήσεις τους.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του φετινού America’s Got Talent, έκανε ήταν το δίδυμο Billy & Emily. Δείτε πώς κατάφεραν με την χορογραφία τους να εντυπωσιάσουν τους κριτές και τους θεατές που παρακολουθούσαν το θέαμα.

Ο Billy και η Emily είναι αδέρφια και από πολύ μικρή ηλικία, έκαναν ρόλερς. Εκτός από τα ρόλερς, είχαν μεγάλη αγάπη στον χορό και προσπάθησαν να συνδυάσουν τα δύο αυτά χόμπυ τους. Στο τάλεντ σόου και οι δύο έδειξαν ότι έχουν ταλέντο.

Ο αδερφός της Emily, αρχικά την στρίβει με τα ρόλερς και αυτή κάνει διάφορες κινήσεις που αγγίζουν τα όρια του επικίνδυνου. Το κεφάλι της βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το έδαφος, ενώ ο Billy κινείται με απίστευτη ταχύτητα στη σκηνή.

Οι κριτές παρακολουθούν με το στόμα ανοιχτό! Δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους πώς η Emily δεν χτυπάει και πώς ελέγχει τις κινήσεις του ο Billy. Φυσικά, το ζευγάρι στο σόου και αδέρφια στη ζωή, πήρε τα “τέσσερα ναι” που ήθελε και πέρασε άξια στην επόμενη φάση του σόου.

Δείτε την εντυπωσιακή χορογραφία τους με τα ρόλερς:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε