Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Χριστούγεννα 2019 στην Αθήνα και τον κόσμο

Χριστούγεννα 2019 στην Αθήνα και τον κόσμο

Χριστούγεννα 2019, και το μυαλό όλων πάει στον φωτισμό, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και τα… δώρα. Εικόνες από την Ελλάδα και τον κόσμο, στο ρυθμό των Χριστουγέννων.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2019… Ημέρες γιορτινές. Ο δήμος Αθηναίων υποδέχεται τα Χριστούγεννα του 2019 με 60 καλλιτεχνικά σχήματα, 50 συναυλίες & pop-up events, 60 δράσεις για όλη την οικογένεια, 3 προβολές open air, 1 pop-up μουσείο, 1 παραμυθένιο χωριό, 1 φωτεινή διαδρομή, εντυπωσιακά projection mappings και αμέτρητες εκπλήξεις!

Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα μπήκε η περιοχή του Ψυρρή στην Αθήνα προσφέροντας έναν ολόκληρο δρόμο γεμάτο στολισμούς και φωταψίες κάνοντας το να φαίνεται σαν ζωγραφιά. Μία βδομάδα πήρε στους αρμόδιους για τον στολισμό για να μετατρέψουν τον δρόμο σε παραμύθι Χριστουγέννων. Ο στολισμός αυτός βρίσκεται στην οδό Πιττάκη και Καραϊσκάκη και θα υπάρχει μέχρι και τέλος Γενάρη.

Τα περισσότερα κτίρια στο κέντρο της Αθήνας έχουν στολιστεί, ενώ στη Βουκουρεστίου έχει τοποθετηθεί μια πελώρια χριστουγεννιάτικη μπάλα!

Στη Δράμα, το σήμα κατατεθέν της Χριστουγεννιάτικης περιόδου η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ, άνοιξε και φέτος τις πύλες της για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους από όλη τη χώρα. Παραμυθένιο κλίμα και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες για αξέχαστα Χριστούγεννα.

Η γιορτή των φώτων γιορτάζεται κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο στη Λυών της Γαλλίας και είναι αφιερωμένη στην Παναγία.

Η Αγία Έδρα στολίζεται πλέον από ένα μεγαλοπρεπές χριστουγεννιάτικο δένδρο 25 μέτρων.

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους άναψαν οι παραπάνω πόλεις μέσα σε στιγμές σόου και εικόνων που «ζεσταίνουν» την καρδιά, όπως λέει και μια Αμερικανή πολίτης.

Με την παρουσίαση του χριστουγενιάτικου δέντρου και μία ξύλινη φάτνη άνοιξε και επίσημα η περίοδος των Χριστουγέννων στο Βατικανό.

Καλά Χριστούγεννα…

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις